Inspiracija

Proizvodi za kosu iz 2022. godine

proizvodi za kosu kerastase

Danas pravimo kratku retrospektivu proizvoda za negu kose koje ste voleli najviše da koristite tokom 2022. godine. Reč je o proizvodima francuskog brenda Kerastase koje možete poručiti i preko našeg online shopa ovde.

proizvodi za kosu kerastaseKupka Genesis Hydra-Fortifiant

Ova kupka posebno je dizajnirana za tanku i masnu kosu. Njene glavne karakteristike su da nežno uklanja višak sebuma, sprečava lomljenje i opadanje kose i čini kosu lakšom za raščešljavanje. Ono što je izdvaja od ostalih kupki i šampona za kosu je to što je ona bez silikona.

Kupku možete poručiti OVDE.

Maska Chronologiste

Namenjena je za potpunu revitalizaciju kose. Ova kupka pruža kosi luksuznu negu, daje kosi sjaj, mekoću i živost. Beživotna kosa je prošlost, jer je ova kupka čini hidriranom i kontroliše kovrdžanje do 48h.

Masku možete poručiti OVDE.

Ulje Elixir Ultime

Ovo ulje namenjeno je za sve tipove kose. Posebno se preporučuje za kosu bez sjaja. Elixir Ultime ulje pruža kontrolu kovrdžanja, olakšava stilizovanje kose i ostavlja dugotrajan miris na kosi do 24h.

Ulje možete poručiti OVDE.

proizvodi za kosu kerastaseSerum Initialiste

Za sve tipove kose. Serum čini kosu gustom, jakom i otpornom. Ovo je tretman koji se ne ispira, kosa je sjajnija, negovana i zdrava.

Serum možete poručiti OVDE.

 

Ampule Densifique

Ove ampule čine da vlasi izgledaju jače. Nakon 3 meseca: doprinosi održavanju gustine kose sa preko 1000 novih vlasi. 2 od 3 korisnika smatraju da im je kosa gušća. 80% korisnika smatra da im je kosa jača.

Ampule možete poručiti OVDE.

Piling Energisant

Uklanja sebum i nečistoću. Poboljšava efikasnost tretmana koji se koriste nakon njegove primene. Umiruje kožu masažom. Pruža instant piling glave i detoksikaciju kose. Poboljšava volumen kose.

Piling možete poručiti OVDE.

proizvodi za negu kose kerastaseKrema Curl Manifesto

Hranljiva, ultra lagana i kremasta krema za talastastu, kovrdžavu i veoma kovrdžavu kosu. Ovaj tretman kremom pruža intenzivnu ishranu i ostavlja kosu mekom i svilenkastom. Kerastase Curl Manifesto krema za kovrdžavu kosu se može koristiti svakodnevno za intenzivnu hidrataciju i ne ispira se.

Kremu možete poručiti OVDE.

 

Do neke naredne teme,

Vaša Paolla

Izvor fotografija pinterest.com