Trendovi

Najbolje frizure sa modne piste iz Njujorka

frizure nedelja mode njujork

Drage naše dame, rezimirali smo nedavno završenu Nedelju mode iz jedne od najvećih prestonica mode i lepote – Njujorka. Često nam upravo ovakvi događaji budu prava inspiracija za nadogradnju vašeg stila ili potpuni makeover. Već na samom početku ćemo vam reći da je predstavljeno toliko sjajnih frizura koje možete nositi za svečane, kežual ili svakodnevne varijante. Pa da počnemo…

konjski rep frizure modna pistaKonjski rep

Ova Nedelja mode ima svog favorita – konjski rep! Toliko je različitih varijanti predstavljeno, a mi vam izdvajamo samo nekoliko. Nisko vezan rep sa izbačenim pramenovima duž lica i sa efektom messy look-a deluje privlačno i zavodljivo. Zalizan ravan konjski rep je klasika i o njemu ne treba posebno pričati! Ono što je dominiralo ovog puta jesu detalji, u vidu lančiča ili širokih aksesoara koji sakupljaju kosu.

frizure sa modne pisteNiska punđa

Klasika! Neke stvari su večne i ne treba ih menjati! Obožavamo niske punđe! Ovog puta stilisti su zalizali kosu, uvili rep i potpom obmotali u klasičan punđa stil. Zvuči jednostavno, ali za besprekoran izgled ponekad su takve stvari najbolje. Sofisticirana, eleganta, klasična, moćna frizura koja osvaja!

frizure modna pistaVolumen i lokne

Oh, volumen! Ko mu još može odoleti? U kombinaciji sa loknama je kao stvoren za dame koje žele da istaknu svoj temperament, prirodnost i jedinstven stil. Ovakva frizira je odlična kako za svaki dan, tako i za one najsvečanije prilike, uz minimalnu stilizaciju dobijate savršen izgled. Perfetno ide uz svaki odevni stil kao i jači ili minimalističniji makeup.

frizure sa modne pisteTalasasto

Talasasta duga kosa je mnogima omiljeni trend. Ove godine su i stilisti bili inspirisani pa su nam predstavili nekoliko različitih varijanti. Prva je da kosu pokupimo sa lica, natapiramo je, damo joj volumen i malo stilizovaniju dimenziju, i potom je blago uvijemo pozadi. Ova frizura je idealana za večernje izlaske, odlično ide uz upečatljiv makeup i nakit.

Nešto romantičnija varijanta sa cvećem u kosu je kao preporučena za venčanja. Mi bismo u ovom slučaju odabrali svedenije ukrase i preciznije postavljene. I za kraj ništa manje bitna frizura koja je generalno odlična ako nosite aksesoare poput turbana, marame ili šešira. Perfektno stilizovan look u sva tri slučaja.

A koja je vama frizura omiljena?

Do neke nove priče o kosi,

Vaša Paolla

Izvor fotografija: glamour.com