Trendovi

Pixie cut frizure za 2022. godinu

pixie cut frizura

Pixie cut frizura je odlično rešenje za savremenu ženu koja nema puno vremena da se posveti stilizaciji svoje kose. Moderna je, lepa i prikladna za kosu bilo kog tipa.

pixie cut frizurePixie cut frizure kod guste kose punije su teksture i volumena kojima se može „upravljati“. Ako je vaša kosa tanja možete odabrati posebnu pixie frizuru koja daje drugu dimenziju i povećava debljinu vaših tankih pramenova.

Nema ograničenja kada je moderna pixie cut frizura u pitanju. Od ženstvenih pa do „dečačkih“ frizura, izbor je velik.

Možete se prepustiti velikom izboru pixi frizura poput onih sa zalizanom ili pak „raščupanom“ kosom, isprobati kratke pixi frizure ukoliko vam je kovrdžava kosa, ili pak asimetrične vintage verzije ove kratke frizure.

 

 

pixie cut frizure

 

Kratke ili dugačke, pixi frizure sa šiškama su danas najpopularniji izbor ove kratke frizure. Kada je reč o obliku lica i prilagođavanju ove frizure tom parametru, imajte na umu da je ona pogodna za sve oblike.

 

Izdvajamo nekoliko pixie cut frizura poznatih ličnosti koje su danas u trendu. Frizura Dženifer Lorens je moderna kratka frizura koju vredi probati jer je veoma atraktivna. Ukoliko biste naglasili dodatno vaš ženstven šarm birajte nešto duže pramenove i bočni razdeljak gde je kosa zaglađena. Pevačica Keti Peri pokazuje kako ova kratka frizura izgleda atraktivno sa kratkim šiškama. 

 

 

pixie cut frizureKao što smo već naglasili ukoliko vam je gusta kosa onda će i tekstura na vašem pixie cut rezu izgledati veoma interesantno, zato ne plašite se da eksperimentišete. Ako volite da postignete dramatičan look onda je i to moguće uz ovu frizuru. Kombinacija pankerske i elegantne frizure je ključna za to, poput na slici ispod u sredini. S druge strane nešto duži prednji pramenovi daju mogučnost da i vaš bočni razdeljak izgleda drugačije.

Budite moderne, drugačije i nosite pixi cut jer je u modi.

Do neke naredne teme o kosi,

Vaša Paolla

Izvor fotografija pinterest.com