Inspiracija

Najbolje frizure Sare Džesike Parker

frizure sare džesike parker

Ona je poznata glumica i prodicentkinja. Važi za decenijsku ikonu lepote. Najpoznatija je po svojoj ulozi Keri Bredšo za koju je osvojila dve nagrade Emi, četiri Zlatna globusa i mnoga druga priznanja. Danas prelistavamo njenu hair evoluciju koja je prepoznatljiva.

Ovo su frizure Sare Džesike Parker

frizure sare džesike parkerDuga plava kosa / crvena boja / romantična frizura

Duga plava kovrdžava kosa je frizura koja je obeležila njenu ulogu Keri Bredšo u kultnoj seriji “Seks i grad”. A i sami njeni glumački počeci bili su vezani za lokne i ulogu Eni u jednoj televizijskoj seriji.

Crvenokosa nijansa je bila eksperiment tokom devedesetih, naravno u kombinaciji sa neizostavnim loknama. Ova promena nije dugo trajala pa se glumica vratila u plavu nijansu.

Pomalo opuštena romantična varijanta koja je bila inspiracija mnogim tinejdžerkama. Pokupljena kosa i istaknuti pramenovi koji su bili popularni krajem devedesetih. Upravo su ove frizure često bile izbor za maturske večeri u ovom periodu.

frizure sare džesike parkerBob / ravna kosa / talasi

Bob frizura koja je stilizovana sa njenim prepoznatljivim loknama za postizanje doze ženstvenosti. Ovo je bio period kada smo za promenu Saru viđali u nešto kraćoj dužini kose, što za nju nije specifično.

Ravna kosa i bočni razdeljak za elegantnije i svečanije prilike. Pramenovi ovde daju poseban pečat, ali i sjaj kosi. Ova frizura je i danas u trendu.

Sara često nosi dugu talasastu kosu na kojoj izvlači pramenove, samo menja nijanse. I moramo priznati odlično joj pristaju bilo da su svetliji ili tamniji.

 

 

frizure sare džesike parkerPoznata glumica Sara Džesika Parker iznova postavlja modne standarde, gde god da se pojavi. Često je inspiracija ženama kako za modu tako i za frizure što nas ne čudi. 

Duga kosa je negde obeležila celu njenu glumačku karijeru, a posebno puštena kosa na srednji razdeljak stilizovana blagim talasima.

Ova glumica je uvek spremna za modna eksperimentisanja i moramo priznati da uvek privlači pažnju.

Ovo su bile frizure Sare Džesike Parker koja su nepresušna inspiracija.

Do neke naredne teme o kosi,

Vaša Paolla

Izvor fotografija pinterest.com