Trendovi

Najbolje frizure Viktorije Bekam

Viktorija Bekam

Osvrćemo se na najlepše frizure koje je tokom godina nosila modna diva, Viktorija Bekam. Upravo među ovim predlozima frizura možete pronaći i inspiraciju za osveženje izgleda vaše kose jer su ove frizure sve popularne i dan danas. Kada je reč o kolorizaciji najčešće su dominirale smeđokose varijante dok je u jednom periodu eksperimentisala i sa plavom nijansom.

Edgy Side Swept Bob / Low Based Bun / Simple Side Braid

Elegantne frizure Viktorije Bekam

Edgy Side Swept Bob – Elegantna stepenasta bob frizura sa šiškama sa strane za dame koje vole kratku kosu. Uz pomoć pene za kosu možete stilizovati ovu frizuru po želji. Sa bočnim razdeljkom kao dodatnim korakom u stilizaciji dobijate modernu frizuru.

Low Based Bun – “Neuredna” stilizacije ove punđe daje veoma sofisticiran izgled frizuri. Jednostavna i efektna. Frizura koju možete poneti u gotovo svim elegantnim izdanjima, pa čak je odlian predlog za matursko veče. Posebno se jednostavno stilizuje na talasastoj kosi.

Simple Side Braid – Jednostavna pletenica ispletena neobavezno sa strane. Stav čini ovu običnu frizuru elegantnom i specifičnom.

Još ukoliko imate posvetljene pramenove, ova pletenica posebno dolazi do izražaja. Uz par puštenih neobavezih pramenova sa strane postiže se šik efekat.

Od kratke do duge kose

najlepše frizure Viktorije Bekam

Shaggy Pixie / L Shaped Edges / Sleek Ponytail

Shaggy Pixie – Viktorija je jedno vreme nosila kratke frizure među kojima je i ovaj moderan pixie cut.

Šiške neobavezno stilizovane daju poseban pečat ovoj kratkoj frizuri. Upravo ova frizura je dokaz da možete imati atraktivnu frizuru koja ističe ženstvenost u prvi plan.

L Shaped Edges – Njena prepoznatljiva frizura sa bočnim talasima ima ovaj jedinstveni “L” oblik na krajevima.

Sa ovom elegantnom frizurom svaka odevna kombinacija dolazi do izražaja. Predlog je das e nosi sa dugim haljinama bez bretela. Uz ovu stilizaciju možete istaći i nakit u vidu visećih minđuša.

Sleek Ponytail – Kosa pokupljena u nizak konjski rep dobija drugi oblik sa opuštenim pramenovima koji padaju preko lica. Frizura koja zahteva kosu isfeniranu na ravno, a sa druge strane jednostavna za stilizovanje.

Jednostavna i brza stilizacija frizura

The Black Pixie / The Edgy Blonde Bob / Tender Curls

The Black Pixie – Drastično kratka frizura za koju je ključan način šišanja. Bez mnogo muke uvek dobro stilizovana kosa.

The Edgy Blonde Bob – Plavi bob izgleda neverovatno atraktivno sa neujednačeno sečenim pramenovima. Jedna od njenih popularnih frizura dok je bila plavuša.

Tender Curls – Ovako stilizovani talasi u kosi deluju romantično i elegantno u isto vreme. Ovo je ujedno i naš favorit frizure kada je Viktorija u pitanju.

Do neke naredne teme o kosi,

Vaša Paollla

Izvor fotografija pinterest.com