Inspiracija

Najlepše frizure sa pletenicama

Žene su nosile pletenice hiljadama godina unazad širom sveta. Stil je jedan od najsvestranijih, od onih zahtevnijih pa do jednostavnih koje i sami možete na brzinu napraviti. Pletenice važe za frizuru koja je idealna gotovo za sve prilike. Bilo da je reč o poslovnoj frizuri, onoj za svakodnevne aktivnosti, odlazak u teretanu pa čak i za vaš najlepi dan u životu – venčanje, izdvojili smo najlepše frizure sa pletenicama.

Dutch Heart Braid / Crown Braid / Boho Fishtail Braid

Frizure sa pletenicama za dugu kosu

Dutch Heart Braid -Idealna frizura za pripadnice duge kose koja je ujedno i bujna. Izvucite kosu da postignete oblike srca celom dužinom pletenice.

Crown Braid – Kruna pletenica je savršena za sve svečane događaje poput matura, venčanja i sl. Ovu pletenicu možete osveiti nekim ukrasnim detaljima.

Boho Fishtail Braid – Ova pletenica “riblja kost” izgleda savršeno sa puštenim pramenovima sa strane. Koristite ukosnice da pričvrstite pletenicu gde je neophodno.

Moderne frizure sa pletenicama

Messy Elegant Braid / Five Dutch Braid Ponytail

Messy Elegant Braid – Ova nesavršeno savršena pletenica je idealna za venčanja. Možete je ukrasiti cvetnim detaljima. Ova frizura je posebno efektna na kosi koja ima posvetljene pramenove.

Five Dutch Braid Ponytail – Spoj pet holandskih pletenica koje se stapaju i nizak konjski rep. Izgleda izuzetno elegantno, moderno i jedna je od atraktivnijih stilizacija koja nikoga neće ostaviti ravnodušnim.

 

Do neke naredne teme o kosi,

Vaša Paolla

Izvor fotografija pinterest.com