Ako si od onih dama koja ima tanku kosu, a želi da ona ipak izgleda bujnije ovo je tekst za tebe. Predlažemo ti pet frizura koje će tvoju prirodno tanku kosu učiniti da izgleda gušće.

Beach Waves

Postoji nekoliko načina na koje možete postići ovaj izgled. Jedna od najpogodnijih metoda je upotreba pegle za uvijanje malih delova kose. A možete i napraviti čvrste francuske pletenice sa obe strane nakon što kosu podelite na željeni razdeljak i tako prespavate.

Wavy Choppy Bob

Talasasti bob je frizura koja ne zahteva mnogo održavanja. Preporučujemo da posetite profesionalnog frizera da biste dobili ovu frizuru i savete kako da je sami stilizujete kod kuće.

The Low Bun

Jednostavna niska punđa može biti idealna frizura za vas ukoliko nemate mnogo vremena za spremanje. Pre pravljenja punđe naprskajte kosu sprejom za teksturu kako bi postigli volumen.

Messy Shag

Shag je frizura koja će definitnivno biti nosiva i ove godine. Preporučujemo da koristite penu ili gel za kosu koji će je učiniti da bude postojana tokom celog dana.

The Pouf

Nanesite malo pene za povećanje volumena na kosu i začešljajte kosu na temenu. Zatim skupite svu kosu i vežite je u nisku punđu.

Do neke naredne teme o kosi,

Vaša Paolla

Izvor fotografija pinterest.com