Saveti

Frizure da tanka kosa izgleda bujno

Ako si od onih dama koja ima tanku kosu, a želi da ona ipak izgleda bujnije ovo je tekst za tebe. Predlažemo ti kako da tvoja tanka kosa izgleda bujnije uz ovih pet frizura koje če joj dati na volumenu. Frizure su atraktivne, jednostavne za stilizaciju i možete ih nositi u gotovo svim prilikama. Na vama je još samo da pored izbora frizure odlučite sa kojom kolorizacijom ćete je upotpuniti.

Tanka kosa izgleda bujno sa ovim frizurama

Beach Waves / Wavy Choppy Bob / The Low Bun

Beach Waves – Postoji nekoliko načina na koje možete postići ovaj izgled. Jedna od najpogodnijih metoda je upotreba pegle za uvijanje malih delova kose. A možete i napraviti čvrste francuske pletenice sa obe strane nakon što kosu podelite na željeni razdeljak i tako prespavate.

Wavy Choppy Bob – Talasasti bob je frizura koja ne zahteva mnogo održavanja. Preporučujemo da posetite profesionalnog frizera da biste dobili ovu frizuru i savete kako da je sami stilizujete kod kuće.

The Low Bun – Jednostavna niska punđa može biti idealna frizura za vas ukoliko nemate mnogo vremena za spremanje.

Pre pravljenja punđe naprskajte kosu sprejom za teksturu kako bi postigli volumen. Pre same stilizacije predlažemo i da kosu podelite na bočni razdeljak i rezultat će biti savršen.

 

Nosive frizure za sve specijalne prilike

Messy Shag / The Pouf

Messy Shag – je frizura koja će definitnivno biti nosiva i ove godine. Preporučujemo da koristite penu ili gel za kosu koji će je učiniti da bude postojana tokom celog dana. Frizura dobija još više na atraktivnosti uz bočne šiške koje su takođe istaknute talasima.

The Pouf – Nanesite malo pene za povećanje volumena na kosu i začešljajte kosu na temenu. Zatim skupite svu kosu i vežite je u nisku punđu. Efekat volumena je itekako postignut i u fokusu.

Do neke naredne teme o kosi,

Vaša Paolla

Izvor fotografija pinterest.com