Trendovi

Jesenji trendovi za kosu za 2023. godinu

jesenji trendovi za kosu za 2023 godinu

Jesenji trendovi za kosu za 2023. godinu su naša današnja tema. Po primerima poznatih ličnosti, ove letnje sezone došlo je do pomeranja ka mekim stilovima bez napora i bojama koje se ne održavaju, a prema rečima stručnjaka, ovo će se nastaviti i tokom jeseni.

Za frizure, očekujte da ćete videti dosta kratkih, od mikrobobova do potpunih piksi rezova. Kada je reč o bojama, neće nedostajati nijansi koje daju sjaj kosi, ali će se sve više birati nijanse koje ne zahtevaju mnogo održavanja.

***

Trendovi u šišanju

Microbob

Popularnost mikroboba počela je da se pojavljuje na revijama na modnoj pisti za proleće/leto 2023. ali ovaj izgled postoji oduvek. Izgled je elegantan, bezvremenski i veoma lak za održavanje.

Lob

Lobovi su poznati po tome što izgledaju šik i moderno, a istovremeno ih je lako održavati, a mogu se prilagoditi različitim opcijama za stajling. 

Pixie Cut

Kratka kosa se vraća i trenutno je u trendu. Pored bobova, predviđaju svi svetski frizeri da će piksi šišanje biti glavni trend ove jeseni.

***

Trendovi u kolorizaciji

Natural

Došlo je doba boja koje ne zahtevaju mnogo održavanja. Sunčani balajage dugo je vladao, ali sada je on ustupio mesto bojama kose koja izgleda prirodno.

Nude Blonde

Ako ste bili opčinjeni kremastom, savršeno uklopljenom plavušom Margot Robbie u filmu o Barbi , niste sami. Nijansa, koju su stilisti nazvali „gola plavuša“, takođe će biti u fokusu.

Rich Reds

Topli, bakreni tonovi postali su izuzetno popularni u poslednjih nekoliko godina. Ove jeseni, stručnjaci predviđaju da će se trend crvene kose pomeriti sa živopisnih na prigušenije nijanse.

Da li ste već pronašli idealnu nijansu i frizuru za sebe?

Do neke naredne teme o kosi,

Vaša Paoll

Izvor fotografija pinterest.com