Trendovi

Hair trendovi za jesen 2020. godine

trendovi za jesen

Pred vam su nove trendi ideje za promenu frizure gde možete pronaći inspiraciju kako da se ošišate ili pak stilizujete postojeću dužinu kose pred jesenju sezonu. Izdvojili smo nekoliko ideja među trendovima za jesen 2020. godine a na vama je da izaberete omiljenu frizuru.

trendovi za jesenŠiške / plava kosa / uvrnuti rep

Prva među najednostavnijim, a opet trendi frizura jeste kosa puštena sa šiškama koje su guste sa dužim krajevima sa obe lica. Šiške nadahnute šezdesetim godinama čine da sa malom promenom osvežite izgled vaše kose pred novu sezonu. Na vama je da li ćete kosu isfenirati na ravno ili pak sa blagim talasima.

Nedavno smo imali priliku da dugogodišnju brinetu Emili Ratjakovski vidimo sa velikom promenom kada je boja kose u pitanju. Brinete, predlog je da se i vi ofarbate u plavo tako da koren kose ostavite u svojoj tamnijoj nijansi. Ovaj savet je zbog lakšeg održavanja boje kose.

„Uvrnuti“ konjski rep je must have za dame koje često kosu vezuju. Postignite izgled „uvrnutog kanapa“ umesto da kosu vežete u jednostavan konjski rep ili pak ispletete klasičnu pletenicu. Rep možete vezivati kako nisko, tako i visoko na vrh temena.

trendovi za jesen

Marame/ zalizana kosa / trake

Jedan od trendova kada je reč o stilizaciji kose jeste i to da se ponovo u modi vraćaju marame koje se vezuju na glavi. Odličan način da moderno izgledate ukoliko vam ne polazi za rukom da brzo stilizujete kosu za veoma kratko vreme. Izgledajte šik sa maramom u vašem omiljenom dezenu.

Sjajan i zalizan izgled kose za nešto elegantnije i večernje prilike. Ne morate uvek vezivati kosu kako biste je „sklonili sa lica“. Upotrebite čaroliju ovog trenda i uz pomoć gela za kosu ili spreja za oblikujte kosu tako što ćete je začešljati unazad i fiksirati je. Odličan način stilizacije ukoliko imate bob frizuru.

Pored pomenutih marama „naoružajte“ se crnim trakama za glavu. Podsetimo se trenda devedesetih i ovih traka koje smo nosili na glavama. Moderna verzija je ova sa belim perlama pa ukoliko volite ovakve upečatljive detalje probajte ovaj trend.

trendovi za jesen

Bob/mašne/ bočni razdeljak

Ako želite da ove jeseni ipak skratite kosu i osvežite je nakon što smo je prethodnih meseci izlagali suncu predlažemo bob frizuru. Kada je reč o njenoj stilizaciji nosite je ili sa blagim loknama ili isfenirajte kosu na ravno. Nema greške u obe varijante.

Na reviji modne kuće Giambattista Valli provlačio se još jedan detalj u kosi, a to su velike mašne. Na jednostavnoj frizuru bez previše napora izgledaćete sa ovim mašnama veoma ženstveno.

Najlakši način da nešto promenite na svojoj kosi a da nije promena boje koja bi zahtevala vreme jeste dubok bočni razdeljak. Bili da je reč o puštenoj kosi ili pak vezanoj promenite položaj vašeg razdeljka i dobićete sofisticirani stil. Prilikom promene razdeljka neka vam završni pečat bude lak za kosu koji će je umiriti.

Do neke naredne inspirativne teme,

Vaša Paolla

Izvor fotografija pinterest.com