Inspiracija

Najbolje frizure Sindi Loper

Najbolje frizure Sindi Loper

Pored mnogih filmskih ličnosti koje su oličenje lepote i modernih frizura koje pamtimo, velika inspiracija nam je i muzička diva Sintija En Stefani Loper, poznatija kao Sindi Loper. Ona je pevačica čiji su melodičan glas i „divlji“ način odevanja simbol 1980-tih, decenije u kojoj je bila na vrhuncu popularnosti.

Najbolje frizure Sindi LoperČuvena pesma “Girls Just Want to Have Fun”  je možemo slobodno reći hit koji je proslavio ovu damu. Kada govorimo o njenim frizurama pamtimo je po upečatljivim svetlim bojama kose kao što su žuta i crvena. Kosa prebačena više na jednu stranu ili kako bismo drugačije rekli – asimetrično podeljena, a ujedno i natapirana je upravo stil koji karakteriše Sindi. Ona je umela najbolje da ponese taj “divlji” izgled sa svojom kosom punom volumena.

Štipaljke u kosi? To je mogla samo ona!

Tokom osamdesetih godina kada su se najčešće nosile kratke frizure Sindi je bila ona koja je bila čista suprotnost. Ona se uvek izdvajala od drugih i tada je nosila ekstremne asimertično stilizovane frizure. Mnogo je promena boje kose imala, od pink do neon plave pa do platinaste plave. Znala je svaku promenu frizure da iznese na pravi način.

Slobodno možemo reći da je jedna od muzičkih diva koja je popularizovala i „rašćupan“ ili sada popularniji naziv „messy look“.

Najbolje frizure Sindi LoperKosa srednje dužine i sa pink talasima svakako nisu veliko iznenađenje jer smo navikli da pevačica nosi jarke boje. Stilizacija je uvek podrazumevala akcenat na bujnosti i volumenu. Njene frizure dosta naginju i na pank stil.

Na dodeli Grammy nagrada 2012. godine zasenila je sve svojom frizurom. Platinasta plavuša sa crnim pramenovima.

Ova šezdesetsedmogodišnja muzička diva i ikona pop kulture probala je gotovo sve nijanse na svojoj kosi. Uvek nam je pored pomenutog muzičkog hita prva među asocijacijama na nju i svaka “otkačena” promena boje kose. Kada su je u jednom intervjuu pitali za sve te česte promene boje kose njen odgovor je bio da za svaku promenu inspiraciju nalazi u prirodi.

U vreme davanja tog intervjua imala je svetlo plavu boju kose sa nežno ljubičastim pramenovima. Za tu kombinaciju inspirisali su je ljubičasta biljka perivinkla koju je videla kako raste u neobično ljubičastu boju kao i bele lale koje su u prirodi zajedno izgledali veličanstveno. “To je kosa, zabavite se” – umela je uvek da kaže pevačica kada su je pitali i kosi.

Najbolje frizure Sindi LoperIzdvajamo i neke od njenih upečatljivih citata o životu:

“Razmislite gde želite da budete. Onda se zamislite tamo. Ako tamo možete da se zamislite, onda tamo možete i da budete. To je suština života.”

“Što više vežbate i učite to ste bolji. Tako ja i danas vežbam i učim.”

“Ljudi mogu spasiti svet načinom na koji misle, načinom ponašanja i onim što smatraju važnim.”

“Neću brinuti šta drugi misle o meni. Previše sam zauzeta.”

“Vlastite cipele je dovoljno teško napuniti, ali nečije su još tvrđe.”

“Sve ide u krug.”

Do neke nove inspiracije,

Vaša Paolla

Izvor fotografija pinterest.com