Trendovi

Frizure za jesen 2021. godine

frizure za jesen

Postoji nešto u početku jeseni što uvek izgleda kao novi početak. Ima li boljeg načina da to usmerite na promenu svoje trenutne frizure? Pred vama je nekoliko frizura koje će obeležiti ovu jesenju sezonu.

Nakon letnjih meseci, i letovanja gde je naša kosa dolazila u dodir sa hlorom i slanom vodom, pa čak i čestog vezivanja kose u rep, vreme je da vašoj kosi priuštite modernu frizuru.

Ovo su frizure za jesen 2021.

frizure za jesen

’70s Flip / Long and Healthy / Curtain Bangs

’70s Flip

Kosa u stilu Fare Foset iz sedamdesetih dominira kao moderan izgled sezone. Da biste ga postigli na najbolji način zamolite frizera da vam šiške budu dovoljno duge da možete da ih sklonite iza ušiju i ošiša vas stepenasto.

Long and Healthy

Super dugačka kosa koja je negovana nikada ne može biti pogrešan trend niti izbor. Ključni proizvod za negu kose jesu maske, s toga pokažite svoju kosu u njenom najboljem izdanju. Naše preporuke maski za kosu pronađite OVDE.

Curtain Bangs

Ne želite da skraćujete svoju dugu kosu, a opet želite promenu? Za vas su šiške po uzoru na glumice zlatnog Holivuda kao najbolje rešenje za to. One će sasvim sigurno vašem izgledu dati neki poseban retro pečat.

frizure za jesen

Invisible Layers / ’70s Shag / Breezy Bangs

Invisible Layers

Posvetljivanje kose je nekada najbolji način da učinite da vaša kosa izgleda slojevitije nego što jeste. Posvetlite pramenove od dela oko brade pa sve do krajeva kose.

’70s Shag

Ako želite uvek brzo stilizovanu frizuru onda su duge šiške savršen izbor za vas. Sa njima uz minimalno truda postignućete „rokerski“ stil a vaša kosa će izgledati „živo“.

Breezy Bangs

Ako želite boho izgled ali su vam romantične frizure dosadile onda su klasične šiške sedamdesetih ulaznica za vas. Uparite ih sa dugom kosom koja je prirodno talasasta.

Koju frizuru vi birate za sezonu jesen 2021. godine?

Do neke naredne teme,

Vaša Paolla

Izvor fotografija pinterest.com