Saveti

Najbolje frizure za okruglo lice

frizure za okruglo lice

Ako imate okruglo lice, pogrešna frizura može naglasiti tu punoću i naglasiti crte lica koje ne želite da budu u prvom planu. Međutim, prava frizura za okruglo lice je na vašoj strani. Ona će istaknuti najbolje crte vašeg lica kao što su osmeh, vedre oči i druge atraktivne karakteristike. Ne morate biti ograničeni i nositi stalno jednu frizuru. Predstavićemo vam neke od najboljih frizura za okruglo lice.

frizure za okruglo liceMeke lokne i talasi

Za vaš oblik lica tvrde da je neophodna ženstvena frizura, poput mekih lokni i talasa. Vaše idealne frizure podrazumevaju kosu dužine ispod brade ili duže.

Čelo ne bi trebalo da prekrivate, te kosu delite ili na razdeljak po sredini ili prebacite kosu ili šiške unazad kako bi vam čelo bilo otkriveno.

Bočne šiške

Odličan izbor šiški su bočne šiške na dužoj kosi ili slojevite šiške sa strane na kraćoj kosi.

Stepenasti slojevi kose učiniće da vaš oblik lica izgleda duži. Frizure koje daju volumen ne preporučujemo za vaš oblik lica.

Asimetrična lob frizura

Asimetrični lob je dobar dobar izbor, nošen sa ravnom kosom ili sa blagim talasima i dubokim razdeljkom sa strane. Stilovi koji su bili moderni tokom šezdesetih su laskav izbor za vas. Najbolje je nositi talase i lokne počevši od visine nivoa uha.

Konjski rep i punđe

Visoki konjski rep i punđe nadogradite ukosnicama kako biste pramenove koji su kraći pokupili sa stane. Trik da vizuelno smanjite širinu lica je da uvek ostavite mali deo kose netaknut na jednoj strani lica. Od kraćih frizura preporučujemo kratak pixie cut sa blagim volumenom na vrhu.

frizure za okruglo liceNajbolje frizure za vas su: slojevite šiške, kratke frizure sa volumenom na potiljku, duga kosa sa šiškama, frizure koje daju dužinu licu i lob frizura sa volumenom.

Koju frizuru vi birate za svoj oblik lica?

Do neke naredne teme o kosi,

Vaša Paolla

Izvor fotografija pinterest.com