Trendovi

Frizure sa modnih pista koje treba stilizuješ

frizure sa modnih pista

Od jednostavnih i efektnih do onih koje zahtevaju malo više vremena da se naprave – frizure sa modnih pisti koje moraš probati.

frizure sa modnih pistaKosa podeljena na srednji razdeljak

Tokom sedamdesetih godina frizura koja je dominirala modnim pistama. Ništa manje nije popularna ni danas. Dodatni savet – da biste napravili razdeljak na sredini a da se kosa ne umrsi koristite oštar vrh češlja sa šiljastom drškom.

Frizura sa bočnim razdeljkom

Bez obzira da li imate bujnu ili tanku kosu, bočni razdeljak osvežiće vašu frizuru. Frizura koja je glamurozna i ženstvena, bez mnogo truda. A ukoliko ste od onih dama koje ste godinama tražile rešenje i frizure za visoko čelo koje vama najbolje pristaju znajte da je bočni razdeljak pravi izbor za vas.

 

frizure sa modnih pistaKombinacija puštene kose i pletenice

Ni ova lista nije mogla proći bez pletenica. Frizeri eksperimentišu od jednostavnih do složenijih stilizacija pletenica. Kao što se kombinuju sa skupljenom, pletenice se odlično kombinuju i sa puštenom kosom, koja je nešto ležernija opcija.

“Uvrnuta” kosa u rep ili “uvrnuti” pramenovi na puštenoj kosi

Nisu pletenice, a nije ni klasičan konjski rep. “Twists” stilizacija na delu. Za početak vežite kosu u visok rep. A zatim sledi najbitniji deo – ključ je u tome da se kosa uvrće suprotno od kazaljki na satu. Jednostavno i efektno, a ujedno elegantno i uredno.

frizure sa modnih pistaKosa vezana u nizak rep

Najčešće viđena frizura na mnogim revijama poznatih modnih kuća. Ova frizura je i elegantna i sofisticirana, a pogodna je kako za dnevne tako i za večernje prilike. Ukoliko imate prirodno ravnu kosu ovo je najjednostavniji izbor elegantne frizure za vas.

Nezaobilazni talasi u kosi

O talasima u kosi uvek možemo da pričamo. Oni su večita inspiracija. Naročito ga Viktorijini anđeli nose na modnim pistama. Talasi u kosi su zavodljivi, elegantni, nežni i romantični. Svakoj kosi pružaju dodatni volumen i dozu glamura.

frizure sa modnih pistaRetro kovrdže

Jedna od favorita – frizura sa vintage prizvukom. Bujne kovrdže su jedna od neodoljivih stilizacija kada je reč o dugoj kosi. Probajte da kosu podelite po sredini ili napravite bočni razdeljak u zavisnosti kakav vam je oblik lica. Retro glam look je dobar način da budete autentične. 

Smele šiške

Šiške ne izlaze iz mode, samo postaju smelije a uvek takve prvo vidimo na modnim pistama. Posmatrajte ih kao jedn od glavnih aksesoara kada je stilizacija kose u pitanju. 

frizure sa modnih pistaChignon frizura

Skoro svaka žena voli frizure koje podrazumevaju punđu. Čuvena Chignon punđa može biti vrlo ležerna ili ultraglamurozna, a sve zavisi od izgleda koji želite da postignete.

Do neke naredne teme o kosi,

Vaša Paolla

Izvor fotografija pinterest.com