Saveti

Sve o Blond Absolu Cicaextreme proizvodima

blond absolu cicaextreme proizvodi

Od kako je poznata Blond Absolu linija ze negu kose poznatog francuskog brenda Kerastase dobila “pojačanje” sa novim proizvodima javljali ste nam se sa nekim nedoumicama na koje vam mi dajemo sada odgovore. Upoznajte se još bolje sa Cicaextreme Blond Absolu proizvodima.

blond absolu cicaextreme proizvodiKakvoj kosi su namenjeni CICAEXTREME proizvodi?

Cicaextreme proizvodi posebno su formulisani i osmišljeni za negu osetljive posvetljene blond kose.

Da li mogu kombinovati Blond Absolu proizvode koje do sada koristim sa novim Cicaextreme proizvodima?

Da. Cicaextreme je dizajniran da upotpuni postojeći Blond Absolu asortiman nudeći mogućnost kombinovanja i usklađivanja potrebama svakog potrošača.

Imam prirodnu plavu kosu, da li mogu koristiti Cicaextreme proizvode?

Apsolutno. Cicaextreme je veoma hidratantna nega. Svako ko ima tendenciju da mu je kosa suva, preporučujemo proizvode i Blond Absolu Cicaextreme, naročito kupku Lumiere.

Da li je dovoljno da koristim samo kupku Cicaextreme?

Ovu kupku možete koristiti u dve aplikacije (ukoliko je potrebno). Za bolji rezultat preporučujemo da ga upotpunite sa maskom Cicaextreme.

blond absolu cicaextreme proizvodiDa li mogu masku Cicaextreme nanositi na skalp?

Ne preporučujemo nanošenje maske na vlasište. Međutim, hranljivi šampon u kremi Cicaextreme može se naneti direktno na vlasište koje nežno čisti.

Koja je razlika između Cicaextreme ulja i Elixir Ultime ulja?

Cicaextreme ulje obnavlja i jača osetljivu kosu nakon posvetljivanja. Intenzivno hidrira vlas i štiti od toplote i oksidacije. Elixir Ultime ulje je dizajnirano za trenutnu sublimaciju sjaja, zaglađuje kosu i omekšava je.

Da li Cicaextreme kupka odgovara masnoj kosi?

Cicaextreme je vrlo bogat krem šampon namenjen posvetljenoj oštećenoj blond kosi, za rednovno tj. češće pranje preporučujemo šampon Lumiere.

Posvetljivala sam kosu i sada je ona nešto suvlja nego ranije i lako se zamrsi. Molim vas za savet.

Da biste lakše raspetljali zamršenu kosu možete koristiti Cicaplasme koji je namenjen suvoj kosi kojoj je neophodna hidratacija. Takođe, probajte kupku Cicaextreme kao i masku iz iste linije.

Kada da koristim serum iz Cicaextreme linije?

Cicaextreme serum nanosite uveče neposredno pre spavanja. Nakon nanošenja serum ne ispirati već tako prespavati. Na taj način pružićete kosi neophodnu hidrataciju tokom cele noći.

Do neke naredne teme o kosi,

Vaša Paolla

Izvor fotografija pinterest.com