Trendovi

Frizure i boje kose za leto 2020. godine

Frizure i boje kose za leto

Ukoliko ste već počele da razmišljate o osvežavanju izgleda vaše kose bilo da je reč o promeni frizure ili boje kose vreme je da saznate šta je to u trendu za letnju sezonu ove godine.

Kada su u pitanju frizure ovog leta predlažemo da akcenat stavite na volumen i “razbarušenost” kose. Neka ovo leto bude u znaku nezaobilaznih talasa u kosi, “neurednih punđi”, ispletenih dvostrukih pletenica i niskih konjskih repova. U samom vrhu frizura za ovo letu su:

Frizure i boje kose za letoShaggy Bobs

Klasičan bob ne izlazi iz mode, ali dobija svoj moderniji oblik. Umesto ravnih krajeva nosiće se blago uvijeni pramenovi koji su i blago posvetljeni.

Undone Updos

Jednostavno rečeno nedovršene frizure poput punđi ili polu-podignuta kosa predstavljena je i na reviji modne kuće Fendi kao nezaobilazni trend ovog leta.

Romantična pletenica

Verujemo da ukoliko imate dugu kosu najviše tokom toplijih meseci vezujete kosu, ali savetujemo vam da ovoga puta to budu ipak pletenice ispletene u dve sekcije. Tačnije, reč je o provučenoj pletenici popularnijeg naziva bubble pletenica.

Visoka punđa

Kada je reč o perfektnoj frizuri za ovu sezonu to če biti visoko podignuta punđa. Ova frizura dobija nikada ne izlazi iz mode. Upotpunite je upečatljivim gumicama za kosu ili pak šarenim maramama.

S druge strane, ukoliko menjate boju kose, ovo su trendi boje za letnju sezonu.

Frizure i boje kose za letoTamna med-plava kosa

Kremasta med-plava boja kose nam je jedna od omiljenih za ovu sezonu. Ova nijansa odgovara bilo da ste svetlije ili tamnije puti i što je bitno jako je zahvalna za održavanje ako ste već smeđokose.

Zlatni balajaž

Ovog leta dominiraće zlatni balajaž. Vodite računa o nijansama koje ćete izabrati jer prelivanje boja je ključno. Zaljubićete se u svaki pramen ukoliko se odlučite za ovu tehniku farbanja.

Srebrno-plava boja

Među trendovima u farbanju nalaze se i nešto upečatljivije boje. Naime, ukoliko volite srebrni sjaj, a hrabre ste u eksperimentisanju onda je za vas kombinacija srebrne i plave dobar izbor.

Pramenovi u nijansi karamele

Još jedna tehnika farbanja laka za održavanje, tj. kombinacija boja jeste i čokoladna braon i karamel nijansa. Svetlija nijansa pramenova učiniće da vam kosa bude puna sjaja.

Do nekih novih trendova i inspiracija o kosi,

Vaša Paolla

Izvor fotografija pinterest.com