Trendovi

Frizure i boje kose za leto 2019. godine

frizure i boje kose za leto 2019

Pravi ljubitelji leta postaju inspirisani za ovakve beauty i hair teme već sa prvim jačim sunčanim intervalima. Jer svi jedva čekamo da u toku najelpšeg dela godine zablistamo sa pre svega zdravom i jakom kosom, u modernoj nijansi koja izgleda kao da je napravljena samo za nas.  Potpuno se pronalazimo u ovom razmišljanju i puštamo inspiraciji da nas vodi. Da ne pomislite kako je današnja lista samo izbor ličnog nahođenja, uradili smo detaljnu analizu. Pre svega prelistali smo album svetskih Nedelja mode koje su za nama i u nekolicini intervjua pravih magova stilizacije i kolorizacije kose pronašli odgovor na pitanje: Koje frizure i boje će se nositi ovog leta?

frizure i boje kose za leto 2019FADED PASTEL

Pastel zauvek! Poznate dame često vole da eksperimentišu sa pastelnim nijansa, a zašto ne biste i vi? Ovog leta, možete nositi nešto sasvim drugačije. Roza i plava nijansa su najpopularnije, a ovaj trend savršeno stoji na kosi svake dužine. Pixie cut u plavoj pastelnoj boji? Zašto da ne!

frizure i boje kose za leto 2019COOL BRINETA

Neke stvari nikada ne izlaze iz mode poput predivne braon nijanse. Sada unosimo malo hladnijeg tona et voilà! Novi trend – cool brineta. Ukoliko vam je dosadila vaša tamnija boja – ne biste previše da eksperimentišete, a opet biste da unesete svežinu u svoj look predlažemo ovaj trend. Predivan rezultat je zagarantovan!

koralna boja kose letoKORALNA KOSA

Love at first sight! Predivna koralna nijansa, daje kosi neverovatan sjaj a stilu jednu potpuno novu dimenziju. Ovom trendu nije odolela ni glumica Džulija Roberts, a setimo se da je na reviji Marc Jacobsa dominaciju ponela upravo ova boja. Za one hrabrije, preporučujemo svakako.

brineta kosa leto 2019DIRTY BRINETA

Čuli smo za Dirty plavuša trend, ali Dirty brineta? Nedoljiv poput balayage-a, na kovrdžavoj ili talasastoj kosi ovaj trend deluje divno. Svetski stilisti kažu da je ovaj trend zapravo idealna kombinacija hladnih i toplih tonova. Sve ono što je možda nespojivo, u ovoj varijanti itekako ide zajedno. Odlično se postiže uz balayage ili samo nekoliko pramenova. Na vama je da odaberete.

frizure i boje kose DARK BLONDE

Ako pitate svetski poznate frizere i stiliste da vam navedu tipične predstavnike Dark Blonde trenda svi će vam reći dva imena – Kara Delavinj i Džidži Hadid. Ove dve poznate manekenke gotovo iz sezone u sezonu unesu promene u svoj izgled što se tiče boje kose. Ipak, najčešće nose onu u tamnijoj nijansi plave i zaista im perfektno stoji. Naravno uz volumen, bilo ravna ili talasasta svaka kosa deluje predivno.

zlatna boja kose za letoANTIČKO ZLATO

Plavo, med, intenzivna, sjajna… koja je vaša asocijacija? Nešto prefinjenija nijansa plave je uvek poželjna, a posmatrajući trendove sa slike, ova boja je sve samo ne monotona.  Ukoliko ste ljubitelj svetlije kose predlažemo da obavezno probate ovaj trend. Što se tiče oblika, dajte kosi na volumenu, neka deluje kao da je prirodno stilizovana, tu i tamo lagano “izlomljena”. Natural look u novom izdanju. Nama se dopada. Vama?

frizure i boje kose za leto 2019KARAMEL LATE

Zauvek smo zaljubljeni u balayage! Ovaj trend dolazi u malo intenzivnijoj formi i zove se karamel late! Jasno je, nikada ne izlazi iz mode. Perfektno stoji brinetama, ali profesionalci će ovakav trend postići odlično i na plavoj kosi. Naravno, duga kosa je neizbežna, te ako imate kraću kosu, uvek možete probati kvalitetnu nadogradnju.

Koja frizura i boja je vaš izbor?

Vidimo se u našem salonu,

Vaša Paolla