Trendovi

Boje kose koje će se nositi u 2020. godini

boje kose 2020 godina

S početkom nove godine dolazi neobjašnjiva potreba kod pripadnica lepšeg pola da uvedu neke promene kada je reč o fizičkom izgledu. I to tvrdimo, jer i mi smo jedne od njih. Već smo vas upoznali sa frizurama koje će biti apsolutni hit naredne godine, a danas otkrivamo koje će se to nijanse kose nositi 2020. godine koja nam kuca na vrata.

boje kose trendovi 2020BLUSHED CHOCOLATE BROWN – Čokoladni balajaž

Ovo je prva nijansa koja će obeležiti godinu pred nama. Reč je o nijansi blushed chocolate brown. Predlažemo da ovu boju isprobaju one koje do sada nisu farbale svoju prirodnu boju kose, a ipak žele neku promenu. Tamni čokoladni tonovi se ponovo vraćaju u sam vrh trendova kada reč o farbanju. Zlatni i medeni tonovi izvučenih pramenova uneće pravo osveženje u vaš izgled. Tako suptilan i tako efektan trend. Zaljubićete se na prvi pogled.

boje kose trendovi APRICOT RED – Kajsija crvena

Ove sezone u trendu će biti i sve varijacije nijansi kajsije  – od rozih do narandžastih tonova. Ukoliko kosu isfenirate na blage talase najbolje će doći do izražaja ove boje. Predlažemo ovaj izbor onim damama koje imaju zelene ili smeđe oči. Poznatim frizerima širom sveta ova nijansa je favorit za narednu godinu te smatramo da će se i među slavnim ličnostima mnoge odlučiti za ovu boju. Perfektno izblendani tonovi su ključ za višedimenzionalni efekat.

kolorizacija trendovi 2020ROOTY BLONDE BLEND – Tamniji koren i besprekoran sjaj plave boje

Rooty blonde blend je idealna promena za one koje žele da drastično promene izgled svoje kose pa da iz prirodne brinete pređu u plavuše. Koren kose je nešto tamniji, a pramenovi svetliji naročito oni koji prate oblik vašeg lica. Ovo je za vas idealna transformacija, a bićete i u trendu. Možemo slobodno reći da je platinasto plava obeležila 2019. ali će rooty blonde preuzeti njenu popularnost.

boje kose trendovi 2020GINGER BRUNETTE – Đumbir tamna

Ginger brineta je nijansa koja je osvojila pripradnice lepšeg pola širom sveta. Varijacija medenih i crvenih tonova “prosuta” po celoj dužini kose je više nego must have. Podjednako dobro ova nijansa pristaje na dužoj ali i kraćoj frizuri. Sa ovom nijansom učinićete da budete zavodljive i privlačne.

Sa kojom bojom od navedenih vi ulazite u 2020. godinu?

Vidimo se u našem salonu da kreiramo vaš savršen look.

Do neke nove teme,

Vaša Paolla

Izvor fotografija pinterest.com