Saveti

Najbolje svečane frizure za doček nove 2020.

frizure za doček nove

Pripreme za doček Nove godine su u toku. Sigurno već planirate šta ćete obući, a samim tim i kakvu ćete frizuru uskladiti sa novogodišnjim autfitom. Pred vama je nekoliko sjajnih novogodišnjih ideja kada je reč o frizurama. Vodite računa da vašem obliku lica zaista i pristaje frizura koju ste poželeli da upotpuni vaš stajling. Na vama je koju ćete odabrati i poželeti da vam vaš frizer napravi za ovu ludu noć.

Morate priznati da svako veče 31. decembra ima neku posebnu čar i magiju s toga ne preostaje vam ništa drugo nego da i vi sami izgledate magično. Upravo jedna ovakva frizura će vam u tome i pomoći. Reč je o talasastoj kosi i ispletenoj pletenici sa kojom ćete kosu skloniti sa lica. Frizura je veoma jednostavna, a ujedno i elegantna.

frizure za doček noveGlam paž

Želite da zadržite prirodan izgled vaše kose, a da izgledate glam? Kosa ošišana malo iznad ramena i uvijena u blage talase je dobar izbor. Ova frizura je dobar izbor za devojke koje prirodno imaju valovitu i bujnu kosu. Možete probati elegantnu ili dramatic zalizanu varijantu.

Talasi

Jedna od efektnih frizura za doček je svakako frizura kod koje je akcenat na volumenu koji je iztaknut glamuroznim talasima. Izgledaćete poput holivudskih diva na crvenom tepihu.

frizure za doček novePunđa zauvek

Uredno skupljena punđa je takođe veoma praktična za novogodišnju proslavu. Bitno je samo da kosu dobro fiksirate kako biste mogli da plešete celu noć. Ovakva elegantna punđa je idealna da se ponese uz duže haljine.

Rep

Imate dugu kosu i najčešće je vežete u konjski rep? Ne želite neke drastične promene i hoćete da ostanete dosledne svom stilu? Za vas je frizura vežana u nizak ili visok rep koja je isfenirana na  talase. Volumen kose istaknite i na temenu glave i elegantno sakrijte pramenom kose gumicu sa kojom ste vezali kosu.

Messy bun

Odlična kombinacija za vas koje imate šiške jeste da napravite neurednu punđu. Jedna od najpopularnijih frizura za doček je upravo ova. Punđe su verovatno najpopularnija svečana frizura i što je najbolje dobro pristaju skoro svim oblicima lica.

Koju frizuru vi birate za novogodišnju noć?

Do neke nove teme,

Vaša Paolla

Izvor fotografija pinterest.com