Saveti

Idealna maska za tvoj tip kose – 1. deo

maska za tvoj tip kose kerastase

Nešto što nikada ne izlazi iz mode svakako je lepa i negovana kosa. Ključni preparat za neku kose svakako su maske za kosu. Nijedna nega kose nije potpuna ukoliko preskočite korišćenje maski. Izaberite onu koja najviše odgovara vašem tipu kose, a naš današnji vodič će vam u tome i pomoći.

maska za tvoj tip kose kerastaseIdealna maska za normalan tip kose

Idealan tip kose jeste normalna kosa. Ovakva kosa se veoma lako češlja, ali i oblikuje. Na dodir je mekana, a na prvi pogled izuzetno sjajna. Ima dovoljno prirodnih ulja što je i sam rezultat njenog prirodnog sjaja. Ovakva kosa gotovo da nema problema nikada sa peruti i jako je kvalitetna.

Vašoj kosi je potrebna luksuzna revitalizacija? CHRONOLOGISTE maska za kosu je savršena za to – MOŽETE JE PORUČITI OVDE. Bogata tekstura ove maske pruža kosi luksuznu negu i daje vlasima revitalizovan izgled, uz sjaj, mekoću i živost.

Ako tvoja kosa pripada ovom tipu i samo želite da joj pruđite dodatan sjaj izaberite ulepšavajuću NUTRITIVE ELIXIR ULTIME masku. Ova maska za kosu obogaćena je dragocenim uljem marule za beživotnu kosu kojoj je potreban sjaj. MOŽETE JE PORUČITI OVDE. 

Dugoj kosi je neophodna RESISTANCE EXTENTIONISTE maska koja daje kosi intenzivnu negu i jača je celom njenom dužinom. MOŽETE JE PORUČITI OVDE. 

Tokom toplih letnjih meseci kosi je potrebna adekvatna nega, nega za oporavljanje kose, obogaćena antioksidantnim sastojcima. SOLEIL maska za kosu vraća kosi hidrataciju posle izlaganja suncu, a ne otežava je. Obnavlja i zaglađuje vlasi, za ujednačeno meku kosu od korena do krajeva. Naglašava prirodni sjaj kose. SOLEIL Maska za kosu pruža UV zaštitu 24h. MOŽETE JE PORUČITI OVDE. 

Idealna maska za suvu kosu

Bez obzira da li vaša kosa luči manje sebuma ili imate dehidrirane pramenove izazvane oštećenjem od toplote ili previše čestim farbanjem kose vama je preko potrebna hidratacija kose.

NUTRITIVE MASQUINTENSE maska za gustu i suvu kosu čini da su vlasi nahranjene od korena do vrha. Kosa ostaje svilenkasta, sjajna i meka poput pliša. Ovu masku MOŽETE PORUČITI OVDE.

Ukoliko je tvoja kosa suva i veoma dehidrirana ključna maska za njenu negu jeste iz linije Aura Botanica. Reč je o intenzivnoj negujućoj maski koja kosu čini zaglađenom i smanjuje friz efekat čak do 96h. MOŽETE JE PORUČITI OVDE. 

Nega koja ima ulogu hanzaplasta za gustu suvu kosu, koja izgleda beživotno – RESISTANCE THERAPISTE maska. Ova RESISTANCE THERAPISTE maska za intenzivnu negu je dizajnirana da vašoj kosi da zdrav i mekan izgled. Ova maska pruža pravi ugođaj i ima ulogu SOS hanzaplasta. Intenzivno bogata formula. Kosa ostaje mekana i prelepo nahranjena. Ovu masku MOŽETE PORUČITI OVDE.

Idealna maska za oštećenu kosu

Uglavnom za suvu kosu kažemo da je najviše sklona oštećenju. Oštećena kosa i jako ispucali krajevi su vaš problem? RESISTANCE FORCE ARCHITECT maska za kosu je tu, a namenjena je za jačanje lomljive, oštećene kose, sa ispucalim krajevima čiji stepen erozije je 1-2. RESISTANCE FORCE ARCHITECT maska za kosu daje osećaj jačine oštećenoj, lomljivoj kosi. Masku MOŽETE PORUČITI OVDE.

Sada nakon ovog vodiča kroz najbolje maske za negu kose pružite vašoj kosi odgovarajuću negu.

Do nekog narednog teksta o kosi,

Vaša Paolla

Izvor fotografija pinterest.com