Inspiracija

Tajne nege kose Kejt Midlton i sve stilizacije

tajne nege kose Kejt Midlton

Vojvotkinja od Kembridža Kejt Midlton smatra se za jednu od najbolje stilizovanih dama, a ono što je takođe posebno za njen izgled jeste i to da uvek izgleda negovano i sa urednom frizurom. Stilizacija kose pogotovo za posebne elegantne prilike nas često iznenade od nje. Osvrnućemo se kako na neke od njenih najlepših hair izdanja tako i na trikove i savete kako ona neguje svoju kosu.

Kejt Midlton je više od vojvotkinje. Za one dame koje prate trendove koji se tiču lepote ona je jedna od velikih uzora, a možemo reći i beauty ikona.

tajne nege kose Kejt MidltonNajlepše frizure Kejt Midlton

Od kada se Kejt udala za princa Vilijama i zvanično se pridružila kraljevskoj porodici 2010. godine, možemo reći da je veoma bogata evolucija njene kose. Od onih najsitnijih promena u vidu blage promene boje kose, razdeljka na koji deli kosu pa do uredno pokupljenog konjskog repa ili pak elegantne punđe.

Vojvotkinja se drži strogih kraljevskih „pravila“pa čak kad je i moda i stilizacija njene kose u pitanju. Odlučila je da nosi prilično uglađene frizure za svoje brojne službene angažmane i zadatke. A kada nije reč o ovim prilikama uglavnom svoju kosu nosi puštenu sa njenim prirodnim talasima.

Njene frizure veoma često ukrašavaju i modni detalji u kosi, a negde su najčešće tu i šeširi i fascinatori. Ponekad poseže za malim dodacima poput perlica od bisera ili jednostavnim, gotovo neprimetnim šnalama.

tajne nege kose Kejt MidltonKoje su tajne nege kose Kejt Midlton?

Tajna njene negovane kose je u tretmanu kojim pere kosu. Sastojci koji su vam potrebni: 1 kašičica vitamina C u prahu, 1 kašičica jabukovog sirćeta, 1 kašičica ulja vitamina E, 1 kašičica kokosovog ulje  Ove sastojke pomešajte pa dodajte jednu šolju vruće vode u to. Mešavinu nanesite na prosušenu kosu i držite nekoliko minuta, pa je isperite.

Omiljena linija za negu kose našoj današnjoj hair inspiraciji Kejt Midlton je svakako Kerastase Nutritive. Proizvodi koji je ćine su namenjeni nezi suve, ali i neukrotive kose kojoj su potrebni preparati koji će je negovati i „umiriti“.

Omiljeni su joj šampon Magistral kao i maska za kosu. Njena kosa upravo zahvaljujući njima poseduje taj kraljevski sjaj kojem se dive svi širom sveta.

CELU LINIJU NUTRITIVE PROIZVODA MOŽETE POGLEDATI I PORUČITI OVDE.

Do neke naredne teme o kosi,

Vaša Paolla

Izvor fotografija pinterest.com