Saveti

Idealna maska za tvoj tip kose – 2. deo

maska za tvoj tip kose

Već smo vas OVDE upoznali sa najboljim maskama za pojedine tipove kose poput normalne, suve i oštećene. Sada je vreme da saznate koje su to najbolje maske preporučene za ostale tipove poput neukrotive, tanke, kose sklone opadanju i druge.

maska za tvoj tip koseIdealna maska za tanku kosu

Vaša kosa je tanka i neophoda joj je obnova? Izaberi masku za kosu za obnavljanje kose koja je obogaćena stemoksidinom. Zahvaljujući njoj kosa deluje gušće od korena do vrha i dobija bolju teksturu, otpornija je i čvršća. Za tebe je DENSIFIQUE maska koju MOŽEŠ PORUČITI OVDE.

Druga na listi je i intenzivna hranljiva NUTRITIVE MASQUINTENSE maska za tanku kosu. Vlasi su nahranjene od korena do vrha. Kosa ostaje svilenkasta, sjajna i meka poput pliša. NUTRITIVE MASQUINTENSE maska za tanku kosu je obogaćena Irisome kompleksom, inspirisanim cvetom irisa, kosa je zaštićena od upornog vraćanja isušenosti. Ovu masku MOŽETE PORUČITI OVDE.

Idealna maska za neukrotivu i kovrdžavu kosu

Prva maska za oblikovanje i pokretljivost koja sadrži Pro-Kératine i Elastin, namenjena nemirnoj kovrdžavoj kosi sa previše volumena jeste maska Curl Ideal iz linije Discipline. Smanjuje volumen i kontroliše nemirne vlasi koje postaju gipke i ojačane. Curl Ideal maska DOSTUPNA VAM JE ZA PORUČIVANJE OVDE.

DISCIPLINE FLUIDEALISTE maska za intenzivnu negu i glatku pokretljivost namenjena je osetljivoj i veoma osetljivoj i oštećenoj kosi. Kosa ostaje savršeno nahranjena i elastična. Masku MOŽETE PORUČITI OVDE.

Ako vam je kosa oštećena, ali i neukrotiva za vas je idealna OLEO RELAX maska koja obnavlja oštećenu kosu. Maska takođe štiti kosu od toplote. OLEO RELAX maska zaglađuje i umiruje neukrotivu kosu. Dugotrajno disciplinovana kosa zahvaljujući ovom proizvodu koji MOŽETE PORUČITI OVDE.

maska za tvoj tip koseIdealna maska za mešovit tip kose

Ukoliko vaša kosa pripada ovom tipu za vas je SPECIFIQUE HYDRA APAISANT umirujuća maska za kosu i skalp. Opušta skalp i oslobađa od neprijatnosti. SPECIFIQUE HYDRA APAISANT umirujuća maska pruža mekoću, elastičnost vlasi. Masku MOŽETE PORUČITI OVDE.

Idealna maska za kosu sklonu opadanju i retku kosu

Ojačavajuća maska protiv opadanja kose usled lomljenja svakako je deo popularne linije Genesis. Kerastase Genesis Reconstituant maska pruža intenzivnu hidrataciju i hranljivost kose. Ojačava kosu, zaglađuje je i štiti od pucanja. Smanjuje opadanje kose do 97% prilikom češljanja. Ovu masku MOŽETE PORUČITI OVDE.

Idealna maska za farbanu kosu

Mi je još zovemo „ljubičasta maska“ a namenjena je protiv bakarnih tonova za posvetljenu, blond kosu sa hladnim pramenovima. Ova maska pruža veoma negujuć efekat na vašu plavu kosu. Neutralizacija neželjenih refleksa je zagarantovana. Kosa nikako nije sklona oksidaciji, a puna je sjajna i meka na dodir. Poručite Blond Absolu masku OVDE.

Farbate kosu a imate debelu dlaku? REFLECTION CHROMATIQUE maska za debelu dlaku pruža intenzivnu negu vlasi. Štiti i naglašava intenzitet boje. U ovoj liniji je i maska za kosu ukoliko vam je tanka dlaka, a takođe tretirana kosa.  Masku za debelu dlaku poručite OVDE, a za tanku OVDE.

Sada nakon ovog vodiča kroz najbolje maske za negu kose pružite vašoj kosi odgovarajuću negu.

Do nekog narednog teksta o kosi,

Vaša Paolla

Izvor fotografija pinterest.com