Saveti

Nega i zaštita kose tokom leta

zaštita kose tokom leta

zaštita kose tokom letaLeto nam polako kuca na vrata. Zato je pravo vreme da se na vreme izabere adekvatna nega tokom letnjih meseci, a uvek dobar odabir je Kerastase linija Soleil. Ova potpuna nega i zaštita biće vaš omiljeni hair tim tokom letnjih dana, koji će sprečiti isušivanje i oštećenja kose.

Kerastase Soleil linija podrazumeva:

Kupku za kosu koja je hidrirajuća i koja  obnavlja kosu tokom celog leta. Maska za kosu pruža intenzivnu negu tokom letnjih dana sa akcentom na oporavak kose. Soleil CC krema će postati tvoj omiljeni proizvod zbog davanja intenzivne hidratacije i svilenkastog osećaja do 24h. I za kraj ništa manje efikasan, a sigurni smo da se nećeš odvajati od njega – dvofazno Soleil ulje – pravi letnji leave in proizvod na bazi jedinstvenog babasau ulja koji sprečava isušivanje kose.

Glavni proizvod svih linija svakako jeste kupka za kosu. Jedinstvena hidrirajuća formula za kosu izloženu suncu. SOLEIL kupka za kosu dubinski hidrira vlas, sa dugotrajnim efektom. Nežno uklanja ostatke hlora, soli i peska iz kose. Vraća kosi prirodnu mekoću i sjaj.

SOLEIL kupka za kosu pruža UV zaštitu 24H.

KUPKU ZA KOSU MOŽETE PORUČITI OVDE. 

Preporučuje se da se kupka obavezno koristi uz masku iz iste ove linije zbog postizanja boljih i dugotrajnijih rezultata. SOLEIL maska za kosu vraća kosi hidrataciju posle izlaganja suncu, a ne otežava je. Obnavlja i zaglađuje vlasi, za ujednačeno meku kosu od korena do krajeva. Naglašava prirodni sjaj kose. SOLEIL Maska za kosu pruža UV zaštitu 24h. Maska je obogaćena antioksidantnim sastojcima.

MASKU ZA KOSU MOŽETE PORUČITI OVDE. 

Soleil CC krema biće tvoj najbolji saveznik u letnjem periodu. Ključno za njega jesu dugotrajna zaštita i sjaj kose. Dugotrajna zaštita kose podrazumeva borbu protiv nepoželjnih uticaja sunčevih zraka. Pruža zaštitu od lomljenja i isušivanja tokom celog dana. Zadržava u vlasi hidrataciju koja pruža kosi mekoću. Momentalno naglašava sjaj koje i svilnkast osećaj tokom 24h. Kremu možete koristiti pre  ili nakon izlaganja suncu, tako što je nanesete na suvu ili peškirom prosušenu kosu, količinu veličine lešnika. Umasirajte na dužine i krajeve. SOLEIL CC krema se ne ispira.

CC KREMU MOŽETE PORUČITI OVDE. 

Dvofazno Soleil ulje jeste jedinstvena kombinacija zaštitnog ulja i slanog spreja za stilizovanje. Ova lagana formula je pravi letnji must have proizvod. SOLEIL dvofazno ulje za kosu oblikuje kosu naglašavajući talase sa plaže. Brzo se upija i momentalno omekšava kosu. Štiti kosu od oštećenja od sunca. Naglašava sjaj kose. Kosa predivno miriše na note jasmina i tuberose, poznatih nota mnogih parfema.

ULJE ZA KOSU MOŽETE PORUČITI OVDE. 

Pomenuto babasu ulje je delotvorno u negovanju kože i kose. Naročito je preporuka da se koristi u nezi oštećene kose, a kako tokom leta kosu izlažemo više sunčevim zracima nije iznenađujuće zbog čega se ono nalazi u Soleil liniji. Ovo ulje primenjuje se u kozmetici jer ne ostavlja masne tragove, kosa ga brzo upija i nećete imati osećaj težine i masnoće. Neguje kosu i sprečava oštećenja.

Pored ovog ulja cela Soleil linija sadrži kokosovu vodu koja duboko prodire u vlasi i čini je hidriranom.

Sve proizvode Soleil linije možete poručiti i putem našeg online shop-a OVDE.

Do nekih novih saveta o nezi kose,

Vaša Paolla

Izvor fotografija pinterest.com