Saveti

Leave in proizvodi za kosu tokom leta

Leave in proizvodi za kosu tokom leta

Tokom letnjih meseci najviše volimo da koristimo leave in preparate za kosu zbog toga što su jednostavni za upotrebu. Pored toga, adekvatna nega tokom leta je nešto što je našoj kosi neophodno. Pred vama je naša lista omiljenih Kerastase preparata koji se ne ispiraju i koje preporučujemo da se nađu na vašoj beauty listi proizvoda.

Leave in proizvodi za kosu tokom letaSoleil dvofazno ulje za kosu

Ovo ulje podrazumeva jedinstvenu kombinaciju zaštitnog ulja i slanog spreja za stilizovanje. Reč je o  laganoj formuli koja je pravi letnji must have proizvod. Soleil dvofazno ulje za kosu oblikuje kosu naglašavajući talase sa plaže. Brzo se upija i momentalno omekšava kosu. Štiti kosu od oštećenja od sunca. Naglašava sjaj kose, a kosa predivno miriše na note jasmina i tuberose. Može da se koristi na vlažnoj kosi za teksturisanje, kao i za produženi efekat talasa sa plaže tokom celog dana. Ulje sadrži kokosovu vodu koje duboko prodire u vlasi i daje hidrataciju.

ULJE ZA KOSU MOŽETE PORUČITI OVDE. 

Nutritive Thermique krema

Ovo je hranljiva nega sa formulom koja štiti kosu tokom oblikovanja toplotom, za suvu i veoma suvu kosu. Nutritive Thermique krema daje gladak izgled gruboj i beživotnoj kosi. Kosa trenutno izgleda sjajnije i glatka je na dodir. Kosa je zaštićena od toplote. Preporučuje se i kao odličan korak pre samog feniranja kose.

KREMU ZA KOSU MOŽETE PORUČITI OVDE. 

Genesis Défense Thermique fluid za kosu

Fluid sadrži mlečnu formulu koja pomaže kosi da bude jača. Kosa je manje sklona lomljenju i opadanju. Štiti kosu od toplote do 220°C, kosa je hidrirana i negovana. Olakšava raščešljavanje kose. Proizvod možete koristiti i na suvoj kosi nakon feniranja za dodatan sjaj. Fluid sadrži jedinstvenu kombinaciju matičnih ćelija runolista i korena đumbira. Koren đumbira poznat je po svojoj sposobnosti da štiti od spoljašnjeg uticaja, dok runolist deluje kao antioksidans.

FLUID ZA KOSU MOŽETE PORUČITI OVDE. 

Densifique pena za kosu

Must have proizvod za kosu kojoj fali gustina. Ova pena za kosu čini da kosa trenutno deluje kao da ima bolju teksturu i volumen, bez efekta otežavanja vlasi. Kosa deluje otpornije i gušće od korena do vrha. Korišćenje pene je jednostavno – rasporedite penu od korena do vrha češljem, fokusirajući se na pramenove. Pena koja neguje i jača kosu istovremeno je više nego neophodna za slabu kosu.

PENU ZA KOSU MOŽETE PORUČITI OVDE. 

Blond Absolu cicaplasme

Intenzivna nega bez ispiranja za jaču kosu – BLOND ABSOLU cicaplasme. Momentalna obnova površine vlasi. Zaglađuje kosu bez otežavanja. Ovaj preparat štiti od spoljašnjih uticaja i od toplote do 220°C. Obnovlja kosu tokom noći jer može da se koristi i kao noćni serum. Volimo ga posebno leti jer sadrži UV filter koji štiti kosu od štetnih sunčevih zraka.

BLOND ABSOLU CICAPLASME MOŽETE PORUČITI OVDE. 

Koji Kerastase proizvod vi dodajete na listu must have za ovu letnju sezonu?

Do neke naredne teme,

Vaša Paolla

Izvor fotografija pinterest.com