Saveti

Omiljeni Kerastase proizvodi poznatih ličnosti

Kerastase proizvodi poznatih ličnosti

Poznate ličnosti pored toga što su mnogim damama uzori u stilizovanju i praćenju modnih trendova inspirišu nas i kada je reč o nezi. Danas izdvajamo neke od tajni negovanja njihove kose, a koje i vi možete same praktikovati.

Kerastase proizvodi poznatih ličnostiBlejk Lajvli

Za svoje neodoljive talase koristi najlakši i najprirodniji način stilizovanja: podigne je u nisku punđu na nekoliko sati. Blejk je jedna od poznatih dama koja je u svoju kolekciju proizvoda za negu kose uvrstila i pojedine preparate brenda Kerastase. S tim u vezi, otkrila je da joj je omiljeni šampon upravo Kerastase Elixir Ultime što nas i ne iznenađuje jer je ova luksuzna kupka bogata mešavinom visoko koncentrovanih raskošnih ulja koji kosi daju glamurozan sjaj. Za negovanje kose mahom koristi samo masku za kosu i to tako da je stavlja samo na krajeve. Maska koju koristi je dostupna i vama, reč je o Reflection Chromatique maski i možete je poručiti OVDE.

ELIXIR ULTIME KUPKU ZA KOSU MOŽETE PORUČITI OVDE. 

Kejt Midlton

Tajna njene negovane kose je u tretmanu kojim pere kosu. Sastojci koji su vam potrebni: 1 kašičica vitamina C u prahu, 1 kašičica jabukovog sirćeta, 1 kašičica ulja vitamina E, 1 kašičica kokosovog ulje  Ove sastojke pomešajte pa dodajte jednu šolju vruće vode u to. Mešavinu nanesite na prosušenu kosu i držite nekoliko minuta, pa je isperite. Pored ovog tretmana Kejt svoju kosu neguje i proizvodima iz Kerastase Nutritive linije koja je namenjena nezi suve kose.

SVE PROIZVODE IZ NUTRITIVE LINIJE MOŽETE PORUČITI OVDE.

Šerliz Teron

Ricinusovo ulje spas je za kosu. Glumica kosu jednom nedeljno bogato namaže ricinusovim uljem, pa njim promasira i teme kako bi podstakla cirkulaciju i ubrzala rast kose. Kada je reč o pranju kose korsiti Reflection Chromatique kupku za debelu dlaku koja daje sjaj njenoj farbanoj kosi.

REFLECTION CHROMATIKE KUPKU MOŽETE PORUČITI OVDE.

Kerastase proizvodi poznatih ličnostiRouzi Hantington-Vajtli

Kako zaštititi plave uvojke od morske soli? Rouzi najčešće u ove svrhe koristi ulje od makadamije. Morska so može jako uticati na intenzitet boje na kosi, zato je zaštitite pre odlaska na more. Proizvod kojem je dala poverenje kada je reč o Kerastase kupkama jeste Nutritive Magistral kupka koja joj pruža izuzetnu hranljivost.

NUTRITIVE MAGISTRAL KUPKU ZA KOSU MOŽETE PORUČITI OVDE.

Endi Mekdauel

Njeno tajno oružje su sprejevi koji vlasima pružaju efekat sjaja. Najbolju moguću kozmetiku kombinuje s najzdravijim mogućim životnim izborima – konzumiranjem veće količine vode i redovnim i kvalitetnim snom.

Dženifer Lopez

DIY sprej za kosu koji Dženifer koristi kako bi održavala boju napravljen je od limunovog soka, aloe vere i čaja od kamilice. Nakon što oksidira na suncu, kosa će biti blago svetlija zbog limuna, a aloe vera i kamilica je čine negovanom i zdravom.

Miranda Ker

Njena formula za lepe razbarušene krajeve se krije u maloj masaži glave i laganim uvijanjem krajeva sa presom za kosu koji će joj dati volumen.

Koji su vaši omiljeni Kerastase proizvodi?

Do neke naredne teme o negovanju kose,

Vaša Paolla

Izvor fotografija pinterest.com