Saveti

Tajne lepe kose supermodela

tajne lepe kose supermodela

Poznati supermodeli spadaju u one dame koje gotovo uvek imaju dobro stilizovanu kosu zahvaljujući njihovim frizerima. Danas vam otkrivamo neke od tajni poznatih super modela koje i vi možete isprobati.

tajne lepe kose supermodelaKako da vaša lob frizura izgleda bujno?

Savršen lob Olivije Kalpo je postignut na sledeći način. Prvo na kosu naneti penu, a potom je sušiti fenom sa nastavkom fenirajući je tako da se fokusirate na sam koren.

Kosu razdvojite na bočni razdeljak da bi vaša kosa izgledala bujnije. Ovo je najjednostavniji način da postignete puniji izgled kose, naročito ukoliko imate prirodno tanku kosu.

Kako postići zdrav sjaj kose poput Prijanke Čopre? 

Koristite hidratantnu kremu za kosu svaki put pre sušenja i stilizovanja kose kako biste postigli njen zdrav sjaj.

I ono što ste do sada već znali, ali ponovićemo – kosu nakon pranja isperite hradnijom vodom, tj. više ka hladnoj nego toploj. Koristite svilenkastu jastučnicu prilikom spavanja i ono što je glavno za sve – hranite se zdravo.

Koja je tajna lepe kose Kendal Džener?

Sestra Kardašijan se opredeljuje za prirodni recept kada je lepota u pitanju: zgnječeni avokado za optimalnu ishranu, zrela banana da omekša kosu u koji dodaje dve kašike kokosa da poveća sjaj kose. Kada se sve pomeša, supermodel premazuje svoje pramenove. sa mešavinom i ostavi da deluje 30 minuta.

Kako dobiti savršeno nesavršene talase Sindi Melo?

Ukoliko ste vlasnica duge i guste kose lako ćete zadržati talase u kosi. Sve što vam je potrebno su proizvod za definiciju talasa i toplotni aparat za stilizovanje.

Ukoliko pak nemate gustu kosu i ne možete lako da “zadržite” talase, onda će vam za poslednji korak stilizacije biti neophodan i lak za kosu.

 

Do neke naredne teme o kosi,

Vaša Paolla

Izvor fotografija pinterest.com