Inspiracija

Inspiracija: Frizure sa kraljevskih venčanja

grejs keli frizura sa svadbe

Danas inspiraciju za svadbene frizure pronalazimo u kraljevskim venčanjima. Ovo su naše omiljene frizure, a možda insiraciju za svoju pronađete baš u njima. 

frizure sa kraljevskih venčanja

Grejs Keli

Lepa i graciozna Grejs Keli imala je frizuru koja je pristajala u potpunosti njenoj dugačkom velu. Primer da je jednostavnost uvek dobra kombinacija.

Kejt Midlton

Jedno od venčanja o kojem će se uvek pričati. Vojvotkinja od Kembridža izgledala je veličanstvno u čipkastoj venčanici. S obzirom da je nosila dug veo, Kejt se odlučila za puštenu kosu uvijenu u nežne lokne.

Megan Markl

Neko ko zrači prirodnom lepotom svakako je vojvotkinja od Saseksa, a na svoj najlepši dan blistala je u Givenchy venčanici. Za frizuru izabrala je elegantnu punđu, a poseban pečat dali su pramenovi koje je pustila da joj padaju preko lica.

frizure sa kraljevskih venčanjaKarolina od Monaka

Veo poput ovog koji je nosila princeza Karolina zahteva kosu koja je pokupljena u punđu. A ona se odlučila za nisku punđu gde je kosa podeljena na srednji razdeljak.

Princeza Sofija

Vojvotkinja od Varmlanda je za svoje venčanje nosila tijaru sa smaragdnim kamenjem, što je dodatno učinilo njen izgled kraljevskim. Kosu je stilizovala u savršeno elegantnu frizuru koja je naglasila njene crte lica. Niska punđa kao pravi izbor za ovu venčanicu.

frizure sa kraljevskih venčanjaKraljica Leticija

Kraljica Leticija od Španije privukla je pažnju odabirom venčanice koja je imala visok okovratnik i dubok “V” izrez. I ovde je slučaj da se za frizuru odabrala punđa, što je još jedan pokazatelj zašto su punđe toliko popularne kada je reč o svadbenim frizurama. 

Kraljica Elizabeta II

Ova lista nije potpuna ukoliko ne izdvojimo jednu frizuru punu volumena kakvu je nosila Kraljica Elizabeta II. Bezvremenska frizura koja piše istoriju i kada su kraljevska venčanja u pitanju. Upravo se ova frizura savršeno uklopila sa veličanstvenom haljinom koju je imala za venčanje. 

Do neke naredne teme o kosi,

Vaša Paolla

Izvor fotografija pinterest.com