Inspiracija

Najbolje frizure Džesike Albe

frizure džesike albe

Glumica koja je u centru pažnje od svojih prvih filmskih uloga jeste upravo Džesika Alba. Žena koja je posvećena nezi svoje kose i kože, naša je današnja inspiracija, a u nastavku slede njena upečatljiva hair izdanja.frizure džesike albe

Frizure Džesike Albe sa početka karijere

1998. godina 

Kratka crna kosa. Neobično izdanje glumice s obzirom na to kakav danas izgled preferira. Ali ono što je primetno jeste da je bočni razdeljak bio jedan od aktuelnijih trendova u stilizaciji kose tokom kraja devedestih godina. 

2003. godina 

Posvetljena kosa dužine preko ramena i šiške koje su dominirale početkom dvehiljaditih godina. Glumica je ovde eksperimentisala sa kolorizacijom svoje kose što je i kasnije tokom karijere praktikovala.

 

frizure džesike albe2005. godina

Gotovo sve poznate ličnosti su imale svoj “Merilin Monro momenat”, a ovako je to iznela Džesika Alba. Čuveni vintage momenat iznela je na sjajan način. 

2009. godina

Takozvane tupe šiške na pokupljenu kosu braon nijanse sa crvenim karminom su pun pogodak. Iako nije često praktikovala da skraćuje šiške ovo je jedna od najlepših izdanja sa njima. 

2011. godina

Dvostruka pletenica kao kruna na crvenom tepihu važi za jedno od njenih romantičnijih izdanja. Sa ovom frizurom možete podjednako naglasiti i šminku ali i nakit koji nosite. 

frizure džesike albe

Moderne frizure Džesike Albe

2013. godina

Klasičan glamur Džesike Albe. Ženstvena frizura u vidu talasa podeljena na bočni razdeljak. Jedno od njenih najboljih izdanja sa dugom kosom koji je imala na crvenom tepihu Zlatnog globusa. 

2016. godina

Visoka punđa kod nje ne mora biti besprekorna. Upravo je ovakva frizura jedna od onih koje samo ona može izneti svojim stajlingom i šminkom. Dramatičan izgled sa čistom peticom. 

2021. godina

Lob frizura sa blago uvijenim krajevima naglađavaju njenu negovanu bujnu kosu. Aksesoarima lako uspeva da postigne glam look.

Sasvim smo sigurni da ste među najlepšim frizurama glumice Džesike Albe pronašli i inspiraciju za novu frizuru ili pak stilizaciju kose.

Do neke naredne teme o kosi,

Vaša Paolla

Izvor fotografija pinterest.com