Svaka svadbena frizura je prelepa, ali vaš tip lica je ono što je čini idealnom. Ovo su različite potencijalne frizure koje će tebi pristajati. U zavisnosti kakav oblik lica imaš izaberi frizuru za svoj najlepši dan.

Ovalno lice

Žena sa ovalnim licem ima najviše izbora. Ona može da napravi bilo koju svadbenu frizuru, bilo da je punđa, šinjon, puštena ili pola podignuta pola ne. Predlažemo vam atraktivan konjski rep visoko vezan gde su istaknuti kako talasi u kosi, tako i posvetljeni pramenovi.

Kvadratno lice

Najbolje frizure su sa niskom punđom i sa loknama. Takođe, jednostavna frizura gde je kosa puštena a prednji pramenovi pokupljeni. Kada su boje u pitanju vama pristaju podjednako kao medeno plave, tako i platinaste nijanse.

Lice u obliku srca

Podelite kosu u dve sekcije kako biste napravile dve pletenice ali na već talasastu kosu. Što „neurednije“ istaknete ispletenu kosu to će ona izgledati atraktivnije. Talasasta kosa pokupljena u nisku punđu koja ima upečatljiv detalj. Ili pak talasasta kosa puna volumena.

Pravougaono lice

Za svadbenu frizuru birajte punđe. Ali, možete i one frizure gde je kosa puštena ali su prednji pramenovi sklonjeni sa lica bilo nekom atraktivnom ukosnicom, ili pak tankom pletenicom.

Okruglo lice

Da biste stekli iluziju istaknutih jagodica, izaberite frizure sa bočnim razdeljkom i dugim repom. Takođe, u opticaj su i niske punđe ili duga talasasta kosa, ali sklonjena sa lica.

Do neke naredne teme o kosi,

Vaša Paolla

Izvor fotografija pinterest.com