Saveti

Ideje za svadbene frizure prema obliku lica

svadbene frizure prema obliku lica
svadbene frizure za ovalno lice

OVALNO LICE

Svaka svadbena frizura je prelepa, ali vaš tip tj oblik lica je ono što je čini idealnom. Ovo su različite potencijalne frizure koje će tebi pristajati za tvoje venčanje. U zavisnosti kakav oblik lica imaš izaberi frizuru za svoj najlepši dan i zablistaj u najboljem izdanju. 

Ovalno lice

Žena sa ovalnim licem ima najviše izbora kada je reč o odabiru frizure. Ona može da napravi bilo koju svadbenu frizuru, bilo da je punđa, šinjon, puštena ili pola podignuta pola ne. Predlažemo vam atraktivan konjski rep visoko vezan gde su istaknuti kako talasi u kosi, tako i posvetljeni pramenovi. Ova frizura je naročito posebna ukoliko imate bujnu kosu. 

svadbene frizure prema obliku lica

KVADRATNO LICE

Kvadratno lice

Najbolje frizure su sa niskom punđom i sa raskošnim loknama. Takođe, jednostavna frizura gde je kosa puštena a prednji pramenovi pokupljeni. Kada su boje u pitanju vama pristaju podjednako kao medeno plave, tako i platinaste nijanse. Eksperimentišite sa kolorizacijom, to vama prepuštamo. 

svadbene frizure za lice u obliku srca

LICE U OBLIKU SRCA

Lice u obliku srca

Podelite kosu u dve sekcije kako biste napravile dve pletenice ali na već talasastu kosu. Što “neurednije” istaknete ispletenu kosu to će ona izgledati atraktivnije, kao što je na slici levo. Talasasta kosa pokupljena u nisku punđu koja ima upečatljiv detalj. Ili pak talasasta kosa puna volumena koji svaka dama voli. 

svadbene frizure prema obliku lica

PRAVOUGAONO LICE

Pravougaono lice

Za svadbenu frizuru birajte punđe, one su uvek nepogrešiv izbor. Ali, možete i one frizure gde je kosa puštena ali su prednji pramenovi sklonjeni sa lica bilo nekom atraktivnom ukosnicom, ili pak tankom pletenicom.

svadbene frizure za okruglo lice

OKRUGLO LICE

Okruglo lice

Da biste stekli iluziju istaknutih jagodica, izaberite frizure sa bočnim razdeljkom i dugim repom. Takođe, u opticaj za svadbenu frizuru su i niske punđe ili duga talasasta kosa, ali sklonjena sa lica.

Koju frizuru ti biraš?

Do neke naredne teme o kosi,

Vaša Paolla

Izvor fotografija pinterest.com