Saveti

Must have proizvodi za bojenu kosu punu sjaja

proizvodi za bojenu kosu

Nova linija proizvoda francuskog brenda Kerastase za negu bojene kose pune sjaja zove se Chroma Absolu. Ovo su proizvodi za bojenu kosu koje će tvoja kosa voleti. U nastavku saznajte koji proizvodi se nalaze u ovoj liniji i koji su to njihovi ključni benefiti.

proizvodi za bojenu kosuOsnova Chroma Absolu nege je istinsko razumevanje izazova sa kojima se susreće bojena kosa. Procesi koloracije štete kosi na sva tri nivoa, što rezultuje oslabljenim vlasima podložnijim spoljašnjim agresorima. Rezultat je veoma osetljiva kosa. Odgovor Kérastase brenda je bilo stvaranje formula koje prodire u vlas, obnavlja i štiti bojenu kosu od faktora koji narušavaju zdrav izgled kose.

Najnovija nega Kerastase brenda sadrži sastojke na biološkoj bazi, što znači materijale razvijene od obnovljivih organskih stvari. Mlečna kiselina može “uloviti” minerale koji umanjuju sjaj kose. Vinska kiselina pojačava sposobnost negujućih aktivnih sastojaka da se talože na površini vlasi za dodatnu mekoću i sjaj. Centella Asiatica je poznata kao lekovita biljka poreklom iz centralne Azije. Poznato je da ekstrakt ove tradicionalne regenerativne biljke ima umirujuća i antioksidativna svojstva

Kérastase koristi snažan pristup inspirisan negom kože pri negovanju i održavanju zdravog izgleda kose. Chroma Absolu proširuje inovativnu negu za bojenu kosu na ceo spektar nijansi, tekstura i učestalosti bojenja kose. Sada svako može imati boju koju poželi, kad god poželi – bez kompromitovanja zdravog izgleda kose.

Chroma Absolu linija obuhvata

Chroma Absolu hidrirajuća kupka pogodna je za tanku do normalnu vlas. Lagana formula koja nežno čisti i hidrira kosu, kako bi zaštitila boju od ispiranja.

Bogata kupka Chroma Respect je negujuća zaštitna kupka za osetljivu ili oštećenu bojenu kosu, srednje do deblje vlasi. Ima bogatu formulu koja čisti i neguje kosu dok intenzivno obnavlja vlas kako bi zaštitila boju od ispiranja. Transformiše površinu vlasi za trenutnu mekoću i manje neželjenog frizz efekta kao posledice bojenja kose.

Chroma Absolu maska za intenzivnu negu protiv poroznosti pogodna je za srednju do debelu vlas. Snažna formula, prodire u vlas kako bi umanjila poroznost i ojačala kosu iznutra za kosu zdravijeg izgleda, mekšu i sjajniju boju.

Chroma Absolu serum za zaštitu od toplote je antioksidantni serum za zaštitu od toplote i protiv frizz efekta za sve tipove bojene kose.

Chroma Absolu zaglađujuća nega za visoki sjaj kose je formula koja intenzivno neguje, transformiše i zaglađuje površinu vlasi kako bi se smanjila poroznost, uz intenzivnu mekoću i vrhunski sjaj. Njegova transparentna tečna tekstura se pretvara u bogatu belu kremu u kontaktu sa vodom.

CELU LINIJU CHROMA ABSOLU POGLEDAJTE OVDE. 

Do neke naredne teme o kosi,

Vaša Paolla

Izvor fotografija pinterest.com