Saveti

Sprečite opadanje kose uz novu Genesis liniju

kerastase genesis opadanje kose

Opadanje kose može biti rezultat naslednosti, hormonalnih promena, medicinskih stanja, rezultat korišćenja pojedinih lekova i slično. Žene koje imaju problem sa opadanjem kose su veoma nezadovoljne.

Postoje dve komplementarne vrste opadanja kose:

 1. Od lomljivosti vlasi – dnevni stres od mehaničkih i spoljnih faktora kao što su feniranje, toplota i zagađenost.
 2. Od oslabljenog korena – uzrokovano biološkim faktorima kao što su stres, hormoni i dijeta.

Nova Kerastase linija Genesis sadrži matične ćelije edeelwaiss cveta i korena đumbira. Reč je o nezi sa dvostrukim dejstvom protiv opadanja kose. Rezultati su da: jača vlasi, jače je držanje vlasi i 84% manje dolazi do opadanja kose.  Oslobodite se straha od padanja parola je nove Genesis linije za kosu.

Po prvi put Kerastase okuplja panel od tri eksperta, kao što su nutricionista doktorka Megan Rosi, frizer Dejvid Lukas i dermatolog Laura Skot.

Jedinstveno je rešenje da se obrati problemu opadanja kose uzrokovanog stilom života.

kerastase genesis opadanje koseSastojci Genesis linije:

 • Koren đumbira poznat je po svojoj sposobnosti zaštite od dnevnih spoljnih oštećenja.
 • Matične ćelije edeelwaiss cveta
 • Aminexil 1.5% koji potpomaže vlasima da se drže čvršće u korenu i sprečava učvršćivanje kolagena oko folikula vlasi.

Genesis linija sadrži:

 • Kupku Hydra-Fortifiant, ojačavajuću kupku za kosu sklonu opadanju usled lomljenja (za masnu i tanku kosu). Nežno uklanja sebum i nečistoće sa skalpa i vlasi.
 • Kupku Nutri-Fortifiant, ojačavajuću kupku za kosu sklonu opadanju usled lomljenja (za suvu kosu). Ojačava vlasi za intenzivnu otpornost i bujnu kosu. Pruža intenzivnu negu i olakšava raščešljavanje kose.
 • Mleko Renforcateur za tanku kosu, pruža ojačavajuću negu za kosu sklonu opadanju usled lomljenja
 • Masku Reconstituant za debelu kosu, intenzivna ojačavajuća maska za kosu sklonu opadanju usled lomljenja

I mleko i maska imaju iste benefite, a to su da ojačavaju vlasi kose i deljuju protiv lomljenja.

Čine kosu otpornijom na lomljenje, popunjavaju vlasi kose tako što je čine gušćom i debljom, pružaju mekoću i sjaj kose.

 • Preparat za zaštitu kose od toplote iz ove linije je ojačavajući fluid za korišćenje prilikom sušenja kose. Fluid olakšava raščešljavanje i hidrira vlasi bez frizz efekta ili osećaja otežavanja kose. Olakšava feniranje i stilizovanje kose.  Smanjuje opadanje kose usled lomljivosti. Pruža zaštitu od toplote do 220°C i zaštitu od spoljnjih faktora. Nanosi se na mokru ili peškirom prosušenu dužinu kose, umasira se i kosa se može isfenirati.
 • Serum Anti-Chute Fortifiant, dnevni ojačavajući serum za kosu sklonu opadanju.
 • Negujuće i ojačavajuće ampule Anti-Chute Fortifiantes protiv opadanja kose

Upravo su serum i ampule dva komplementarna proizvoda za efikasno rešenje protiv opadanja kose. Ojačavajući serum za kosu sklonu opadanju idealan je za dnevnu upotrebu a sadrži: aminexil (umanjuje opadanje kose), arginin (potpomaže unos nutrijenata), kofein (poznat po svom svojstvu da potpomaže mikro-cirkulaciju), vitamin B (pomaže u zaštiti i jačanju vlasi), koren đumbira (poznat po sposobnosti zaštite od spoljnjih štetnih faktora) i aquaxyl (agens za hidrataciju).

S druge strane, ojačavajuće ampule protiv opadnja kose namenjene su za upotrebu tokom intenzivnih perioda opadanja kose. Sadrži sve sastojke kao i serum za kosu, s tim što su sastojci i resveratrol koji potpomaže u borbi protiv starenja kože, SP94 i rhamnose.

Genesis iskustvo počinje u vašem Paolla salonu. Ovo je naša prva nega sa dvostrukim delovanjem protiv opadanja kose. Idealan salonski rutual sadrži: detoksikaciju (čišćenje skalpa), negu (zaglađivanje vlasi i ojačavanje uz fusio-dose), aktivaciju (serumom protiv opadanja kose) i zaštitu od toplote.

Sve proizvode Genesis linije možete poručiti i putem našeg online shop-a OVDE.

Do neke nove teme o kosi,

Vaša Paolla

Izvor fotografija pinterest.com