Vaša kosa je slaba, lako puca, oštećena je i nema gustinu? Želite dugoročne rezultate i minimalnu količinu proizvoda koje ćete koristiti? Predstavljamo vam rešenje – Initialiste serum. Reč je o naprednom serumu za teme i kosu koji jača i podstiče rast nove kose vraćajući kosi prirodan sjaj i glatkoću.

Imajte na umu da zdrava kosa počinje sa zdravom kožom glave.

Glavni benefiti Initialiste seruma za skalp i kosu su:

  • transformiše kosu za samo sedam dana
  • smanjuje lomljenje kose
  • čini kosu jačom
  • pruža kosi zdrav sjaj
  • kosa izgleda gušće
  • kosa je meka na dodir

Koja je tajna ovog sjajnog proizvoda? Tajna je u njegovom sastavu, a radi se o novoj generaciji ceramida koja čine vlakna kose otpornijim. Zatim tu su gliko lipidi koji pojačavaju ćelijski metabolizam i omogućavaju ravnopravan rast kose. Oni ulaze u najdublje slojeve kutikule kako bi ojačali postojeću kosu. Treći bitan sastojak jeste antioksidant polifenol koji štiti okruženje matičnih ćelija od oksidativnog stresa. I za kraj, ništa manje bitne, matične biljne ćelije koje daju kosi duboku hidrataciju, smanjujući rizik od slabljenja korena kose i čine kosu mekom. 

Efikasnost seruma se ogleda i u njegovoj pravilnoj upotrebi.

Prvo, nanesite serum direktno na teme kose prethodno isfrotirane peškirom i rasporedite ga celom dužinom kose. Koristite 2 doze na tanku kosu i 4 doze na gustu kosu (1 doza = 1 sadržaj pipete). Pipetu postavite direktno u koren i vlasište kako biste serum rasporedili. Pratite pipetu prstima i umasirajte serum na sva mesta na koja ste ga naneli. Nakon nanošenja seruma u svim segmentima masirajte celo teme da se serum ravnomerno rasporedi. Ovaj proizvod se ne ispira, s toga nastavite sa sušenjem kose.

„Pre nego što nanesem Initialiste serum na celo teme, nanesem jednu pipetu u odeljak na sredini glave duž linije kose. Ovo poboljšava ponovni rast kose koju sam tokom stresnog perioda izgubila.“ – Jelena iz Niša

Preporučuje se korišćenje seruma najmanje tri puta nedeljno. Imajte na umu da serum možete nanositi i na suvu kosu , ali su maksimalni efektni ukoliko ga nanosite na sveže opranu kosu. Nakon korišćenja samo jedne bočice popraviće se fleksibilnost i elastičnost kose bez oštećenja. Poručite svoj serum Initialiste na našem online shop-u OVDE

Dodatni savet: Koristite Initialiste serum u kombinaciji sa drugim proizvodima brenda Kerastase. Naša preporuka jeste kupka za kosu iz linije Densifique (možete je poručiti OVDE) kao i mleko-regenerator iz iste linije (dostupan je na našem online shopu OVDE).

Do neke naredne teme o nezi kose,

Vaša Paolla

Izvor fotografija pinterest.com