Saveti

Proizvodi koji rešavaju problem tanke kose kod muškaraca

genesis homme opadanje kose

Genesis Homme je dizajniran da reši pojavu tanje kose kod muškaraca. Formulisana linija sa kreatinom i ekstraktom korena đumbira, ova kolekcija muških proizvoda za negu kose pruža 85% više snage i trenutno gušću kosu. Genesis Homme proizvodi dubinski čiste sa osećajem hlađenja i imaju suptilan, muški miris bergamota i vetivera. Isprobajte ove proizvode jer su rezultati sjajni.

Genesis Homme linija rešava problem tanke kose kod muškaraca i ona sadrži:

  • ojačavajuću kupku
  • kupku za gustinu kose
  • serum za kosu
  • glinu za oblikovanje
  • sprej za kosu

Glavni benefiti proizvoda iz Genesis Homme linije su:

+85% jača kosa i instant gušća kosa kada se koriste kupku za gustinu kose i sprej za jačanje kose.

Koji su glavni sastojci u proizvodima iz Genesis Homme linije?

genesis homme linija protiv opadanja kose kod muškaracaKREATIN  – pomaže u jačanju pramenova kose

KOREN ĐUMBIRA – za zaštitu kose od oštećenja

EKSPENDIRANI POLIMERI – za trenutni puniji izgled kose

Prepoznatljiv miris Genesis Homme proizvoda će vas odmah osvojiti. Miris Genesis Homme podrazumeva bogat fougere (jedan je od glavnih mirisnih porodica parfema) i slojeviti kumarin za kompleksno, okrepljujuće iskustvo. Zahvaljujući toplijim i bogatim drvenim aromama, Genesis Homme karakteriše muževniji miris od standardnog Genesis asortimana proizvoda koji je namenjen ženama.

Prilagodite svoju negu kose vaših potrebama:

-Ukoliko želite da ojačate kosu predlažemo da koristite: kupku za jačanje koja je formulisana sa kreatinom i korenom đumbira za jačanje i zaštitu kose od oštećenja. Osim toga, kada se koristi zajedno sa sprejom za zgušnjavanje i pomadom od voska koji se lako drži, ovaj set za negu kose je savršen za trenutno zgušnjavanje i oblikovanje kose za deblji, puniji izgled.

-Ukoliko želite dodatnu gustinu kose onda koristite kupku za gustinu i gore pomenute proizvode.

Naravno, dodatni plus je ukoliko u obe varijante uvrstite i serum za kosu koji je deo ove linije. Genesis Homme serum Fortifyant protiv opadanja kose je dnevni serum protiv opadanja kose za muškarce sa oslabljenom kosom, sklonom stanjivanju. Obogaćen amineksilom, pomaže u smanjenju opadanja kose u periodu od 6 nedelja. Proziran gel nalik na serum. Genesis serum jača kosu, osvežava, umiruje i pruža zaštitnu barijeru skalpa. Klinički dokazano pomaže u smanjenju opadanja kose nakon 6 nedelja.

Celu liniju Genesis Homme možete poručiti OVDE.

Do neke naredne teme,

Vaša Paolla