Saveti

Promenite izgled kose na osnovu ovih saveta

saveti kako da promenite izgled kose

Bez obzira da li ste imali istu frizuru ili stilizaciju kose godinama ili samo nekoliko nedelja, možda se osećate kao da je vreme da napravite promenu. Kada je dobro vreme da promenite frizuru, pitate se? Uvek je dobro vreme. Ali, ako ne volite posebno da stilizujete kosu, ovo je tekst za vas.

Ponekad je za malu promenu na kosi potrebno nekoliko ključnih pravila. Mi vam dajemo pet jednostavnih rešenja kako da vašoj kosi date malo osveženja.

saveti kako promeniti izgled kosePromenite razdeljak

Promena razdeljka na suprotnu stranu u odnosu na onu na koju ga sada nosite. Uvek je odličan izbor da svoju dugu ravnu kosu podelite na srednji razdeljak, što će doprineti da postignete elegantan izgled. Ne zaboravite, ključ za svaki savršeni razdeljak je češalj sa tankim zupcima.

Ponesite moderan konjski rep

Iako vam kosa nije u najboljem izdanju trenutno nema razloga da odustanete od stilizacije. Posegnite za četkom za kosu, češljem za tapiranje i sprejom za teksturu. Ova frizura je nepogrešiv izbor u ovim situacijama.

Detalji su neophodni

Sve je u detaljima. Učinite svojoj kosi veliku uslugu i pronađite moderne dodatke kojima ćete je upotpunjavati kako biste na jednostavan način osvežili kosu. Bez obzira šta volite od detalja, izbora je mnogo, s toga samo napred.

Prirodna tekstura

Kada želite da odstupite od svog prepoznatljivog stila, vratite svoju kosu u njeno prirodno stanje i poboljšajte njenu prirodnu teksturu. Ukoliko imaš prirodnu kovrdžavu kosu, ponosno je nosi u svim prilikama.

Sklonite je iza uha

Naša omiljena laka promena kose je sklanjanje kose iza ušiju. Više je razloga za to. Prvo, vaše crte lica postaju izraženije. Drugo, vaš nakit dolazi u prvi plan. Treće, najlakša stilizacija kose kada nemate mnogo vremena.

Do neke naredne teme o kosi,

Vaša Paolla

Izvor fotografija pinterest.com