Inspiracija

Horoskop: Kakav je tvoj odnos prema kosi

horoskop odnos prema kosi

Danas otkrivamo šta tvoj horoskopski znak govori o tvom odnosu prema kosi.

odnos prema kosi prema horoskopuOVAN

Ovnovi, vi ste vatreni znak u pravom smislu te reči. Živeći 100 milja u minuti, nikada ne usporavate ni zbog čega ni zbog koga. Budući da ste prvi znak zodijaka, ne plašite se isprobavanja novih stvari. Vi ste smeli baš kao što i vaša kosa to često odražava. Koristite svoju kosu da pokažete svoju vatrenu ličnost svetu. Vaše frizure odražavaju vašu neustrašivost.

BIK

Bikovi, vi ste zemljani znak koji takođe uživa u lepim stvarima u životu. Kada su u pitanju vaše frizure i kose, najčešće se opredeljujete za što prirodniji izgled. Najlepše i najsjajnije se osećate kada je vaša kosa u što prirodnijoj boji i stilizaciji, pa se trudite da je negujete. Niste skloni da mnogo eksprimentišete kada je o kolorizaciji reč.

BLIZANCI

Blizanci, vi ste znak koji je zabavan i privući ćete pažnju svakog. Menjate se iz dana u dan, ponekad čak i iz sata u sat. Zbog toga ste pomalo neodlučni, a to se posebno vidi kada je vaša kosa u pitanju. Jednog dana ćete se imati dugu kosu sa talasima, a sledećeg ćete se ošišati na kratko i poneti pixie frizuru.

odnos prema kosi prema horoskopuRAK

Rakovi, vi spadate u onu grupu ljudi koji su veoma osetljivi, ali koji vode računa o nezi u svakom segmentu. Vama je potreban osećaj sigurnosti. Za tebe je to samo tvoja kosa. Dajete joj svu ljubav i temeljno je negujete. Takođe, koristite svoju kosu da pokažete svoju ženstvenou stranu. Vaša kosa nikada ne izgleda “dosadno”.

LAV

S obzirom da ste u horoskopu Lav, ne bi trebalo nikog da iznenadi što svojoj kosi dajete kraljevski tretman. Vaša kosa vam je neverovatno važna, jer je često koristite da istaknete svoju lepotu. Ona za vas predstavlja krunu vaše prirodne lepote. Vaša kosa je uglavnom dugačka i bujna što veoma privlači pažnju.

DEVICA

Kod Devica je sledeća situacija – kao i sa svim ostalim u njihovom životu, njihova kosa odražava njihov odnos sa perfekcionizmom. Neprestano teže da budu najsavršenije ljudsko biće koje postoji. Srećom po njih, to skoro uvek ide u njihovu korist. Sve u vezi sa njihovom kosom je besprekorno.

odnos prema kosi prema horoskopuVAGA

Vage, žudite za uravnoteženim životom. Sve što radite je usredsređeno na održavanje reda. Isto važi i za vašu kosu. Sve je u balansu. Ako nosite upadljiv dodatak, pobrinite se da vam frizura bude što jednostavnija. Kada odaberete složeniju stilizaciju, tu je odabir kolorizacijie što jednostavniji.

ŠKORPIJA

Škorpije, koliko god volite da održavate misteriju, uživate da dajete ljudima priliku da vide šta mogu da očekuju od vas kroz vaš izgled. Zbog toga koristite svoju kosu da pokažete neke ozbiljno upečatljive transformacije. Ne plašite se da eksperimentišete kako sa kolorizacijom, tako i sa odabirom šišanja.

STRELAC

Za Strelčeve kosa je samo kosa. Niste previše u skladu sa trendovima i to je u redu. Vi ste veoma aktivan znak koji više od svega uživa u pokretu, tako da kosu veoma često sklanjate sa lica. Iako se ne plašite da povremeno menjate svoje frizure, dokle god možete da je stilizujete u konjski rep vi ste najsrećniji.

frizure prema horoskopuJARAC

Kada su u pitanju profesionalnost i tradicionalne vrednosti, jarac je prvi. Čak i kada vam se čini da su stvari u vašem životu van vaše kontrole, činite to da izgledate sve savršeno. Možda se ne osećate uvek najbolje, ali zato je vaš spoljašnji izgled besprekoran naročito vaša kosa.

VODOLIJA

Vodolije, vi plešete u ritmu sopstvenog ritma. Ne igrate po ničijim pravilima, osim po svojim. Vaše beskrajno putovanje ka originalnosti ogleda se u vašoj kosi. Ne pridržavate se konvencionalnih stilova ili boja, a svakako ne i najtradicionalnijih rutina nege kose. Kosu stilizujete prema raspoloženju i uvek bez greške.

RIBE

Sanjive Ribe, za vas vole da kažu da vi živite u svom svetu. Kada je u pitanju vaša kosa, volite da sve izgleda što romantičnije, a opet da se vi pobrinete sami oko toga. Ne možete uvek svoju fantaziju pretvoriti u stvarnost, ali zato sve što poželite možete učiniti sa svojom kosom.

Do neke naredne teme o kosi,

Vaša Paolla

Izvor fotografija pinterest.com