Danas vam dajemo predloge frizura srednje dužine kose koje odgovaraju različitim tipovima kose.

Ravna kosa / zalizani pramenovi

„Wet look“ iz godine u godinu zauzima sam vrh hair trendova. Osobe sa prirodno ravnom kosom mogu najbolje izneti ovaj stil, s obzirom da ne moraju mnogo truda uložiti u stilizaciju. Sve što vam je potrebno je kombinacija ulja, seruma, gela, kreme i pene za oblikovanje da biste postigli ovaj look.

Talasasta kosa / „nedovršeni“ talasi

Stavite svoju prirodnu teksturu kose u prvi plan. U zavisnosti od toga koliko je vaša kosa već talasasta, možda nećete ni da koristite peglu za uvijanje. Ali ako želite definisaniji talas, peglu u ruke. Sve što vam je potrebno da napravite ovaj stil je da nanesete malo pene za talase na kosu i sušite kosu na niskoj temperaturi.

Tanka kosa / ravna lob frizura

„Tupi“ rezovi su obično najbolji za one sa tanjom kosom, jer će vam pomoći da postignete punoću i volumen kose. Osobama sa tankom kosom uvek preporučimo lob, jer je to odlična frizura srednje dužine koju ćete lako stilizovati.

Gusta kosa / bombastični talasi

Uzmite u ruke svoju okruglu četku i pređite na „luksuzno“ feniranje i stilizovanje kose koje prkosi gravitaciji i kosi daje glamurozan i stilski efektan izgled.

Do neke naredne teme o kosi,

Vaša Paolla

Izvor fotografija pinterest.com