Saveti

Ovo su moderne i idealne šiške za gustu kosu

idealne šiške za gustu kosu

Ako si odlučila da skratiš šiške, imaš prirodno gustu kosu ovo su tipovi koji ti najviše odgovaraju.

idealne šiške za gustu kosu Blunt Bangs

Verovatno najbolje šiške za gustu kosu su tupe šiške. Pošto imate toliko kose, možete sebi priuštiti da idete sa ovim oštrim šiškama. Međutim, zahtevaju dodatnu stilizaciju i održavanje u poređenju sa većinom drugih vrsta.

Duge bočne šiške

Šiške zabačene na stranu su klasične, ali ćemo uvek biti za ovaj stil. Naročito za gustu kosu, duge, bočne šiške pružaju vam mnoštvo opcija za stilizovanje. Oni su malo lakši za održavanje od ravnih šiški.

Parted Bangs

Razdvojene šiške vam omogućavaju da imate pomalo tupe šiške sa manjim delom u centru. Ove šiške su smele, ali nude malo misterije svojom stilizacijom.

idealne šiške za gustu kosu

Razored Bangs / slojevite / zaobljene

Razored Bangs

Ako želite šiške, ali ne želite da imate lice preopterećeno njima, ovo je stil za vas. Frizer će koristiti brijač da skine nepotrebnu težinu. Za one hrabre koje vole da eksperimentišu.

Slojevite šiške

Slojevite šiške omogućavaju mnogo opcija u stilizovanju. Ovo je definitivno jedan od najboljih stilova šiški za one koji ne mogu sasvim da se odluče kakve šiške žele. Sa njima možete da eksperimentišete prilikom stilizovanja.

Zaobljene šiške

Ovaj stil možda nije za svakoga, ali je ultimativna opcija za one koji žele da povećaju debljinu kose. Umesto da “skinu” težinu, oni ističu koliko je vaša kosa zaista gusta. Zaobljene šiške će zahtevati dodatno stilizovanje da bi održale svoj oblik.

Do neke naredne teme o kosi,

Vaša Paolla

Izvor fotografija pinterest.com