Savršena stilizacija duge kose svakako je punđa. Mnogo je ideja na koji način ih možete napraviti, a mi vam dajemo nekoliko modernih predloga.

Dvostruke punđe – predlog 1

Duple punđe su mladalačka frizura koja se može napraviti na nekoliko načina. Nosite ih visoko podignute na samom temenu sa strane ili nisko.

Dvostruke punđe – predlog 2

Možete se odlučiti za „messy“ izgled ili pak onaj gde je kosa uredno zaglađena. Takođe možete da ostavite nekoliko pramenova kose raspuštene oko lica, stvarajući efekat uokvirivanja.

Uvrnuta punđa – predlog 1

Uvrnuta punđa je odlična alternativa klasičnoj punđi koja svaku odevnu kombinaciju čini atraktivnom. Pravi se tako što se kosa uvrne sa obe strane lica, a zatim formirate punđu.

Uvrnuta punđa – predlog 2

Sa dugom kosom, imate mnogo raznovrsnosti sa stilizovanjem ove frizure. Frizura je idealna za postizanje uglađenog izgleda, što je odlično za svečane prilike.

„Urolana“ niska punđa – predlog 1

Niska punđa je frizura koja nema „rok trajanja“. Jednostavna je za postizanje, a izgleda neverovatno elegantno, stvarajući uredan i uglađen izgled idealan za sve prilike.

„Urolana“ niska punđa – predlog 2

Takođe, frizura je idealna za pravljenje za sve teksture kose, iako je dodatno lakše postići zaglađen izgled na ravnijim tipovima kose. Možete ostaviti nekoliko pramenova kose raspuštene oko lica da biste ga uokvirili.

Do neke naredne teme o kosi,

Vaša Paolla

Izvor fotografija pinterest.com