Postoji mnogo faktora koje bi trebalo uzeti u obzir kada birate frizuru — najveći je tip kose. Bilo da je debela, tanka, kovrdžava, ravna postoji mnoštvo predloga za svaki tip. Izaberite onaj omiljeni…

Ravna kosa

U zavisnosti od debljine dlake, vaša kosa je uglavnom prirodno ravna kao da ste je isfenirali. Iskoristite to u svoju korist da isprobate uglađeni, tupi rez ili nadogradite kosu kako biste joj dali nov izgled.

Talasasta kosa

Devojke sa talasastom kosom, imate najzahvalniju teksturu od svih. Nosite duge frizure sa slojevitim talasima ili se odlučite za kraće varijante koje izgledaju moderno i u trendu.

Kovrdžava kosa

Bez obzira koliko su vam lokne definisane, ovo je najzahtevnija kosa za stilizovanje. Bilo da želite da akcenat stavite na volumen ili dužinu, predlažemo vam da se posebno posvetite negovanju kose.

Gusta kosa

Kraći stilovi i šiške će „skinuti“ deo težine vaše kose. Ako vam gusta kosa pada ravno, napravite redove slojeva; ako ima previše volumena, odlučite se za ravnomeran rez bez slojeva.

Tanka kosa

Sa tankom kosom možete izabrati bilo koju frizuru, ali magija je u stajlingu. Ako više volite elegantan izgled, odlučite se za „izduvavanje“ fenom ili se ošišajte stepenasto za postizanje većeg volumena.

Do neke naredne teme o kosi,

Vaša Paolla

Izvor fotografija pinterest.com