Inspiracija

Popularne i trendi frizure za 2023. godinu

frizure za 2023. godinu

Proteklih nekoliko godina u fokusu su bile frizure koje podrazumevaju prirodnu teksturu i frizure koje se lako i brzo stilizuje. Upravo sve to je u trendu i ove, 2023. godine, ali ima i noviteta. Početak nove godine zahteva nove početke svih vrsta, s toga je pravo vreme i da se promeni frizura, ili pak boja kose. Nikada nije pogrešno vreme da osvežite svoj izgled.

frizure za 2023. godinu

Butterfly hair / Curtain bangs / The textured bob

Frizure koje se lako stilizuju su u fokusu, među kojima je duga talasasta kosa sa srednjim ili bočnim razdeljkom. Ako ste hteli da skratite kosu u fokusu su tupi rezovi i šiške. Govorimo o modernim bob frizurama sa šiškama i onim koji podrazumevaju lokne.

Ovo su top frizure za 2023. godinu

Butterfly hair

Ako ste čeznuli da skratite dugu kosu frizura u obliku “leptira” može biti upravo ono što vam treba.

Curtain bangs

Šiške “zavese” ne silaze sa liste trendova ni u 2023. i to sa dobrim razlogom. Ove dugačke šiške koje uokviruju lice dobro pristaju svima.

frizure za 2023.godinu

The curly shag / Mid-length hair / Wispy bangs

The textured bob

Atraktivna i šik frizura koja će dominirati tokom godine je ovaj bob. Savršen stil ako ste tražili nešto što zahteva manje posla.

The curly shag

Shag frizura u kombinaciji sa kovrdžama se nalazi na listi omiljenih frizura za one dame koje vole da istaknu volumen.

Mid-length hair

Kosa srednje dužine će i dalje biti u popularna u ovoj godini. Bilo da je reč o stepenasto ošišanoj, talasastoj ili ravnoj stilizaciji.

frizure za 2023. godinu

The pixie / Octopus haircut

Wispy bangs

Tanke šiške su u trendu za ovu godinu. Daju mekoću i pokretljivost svakoj frizuri, bilo da je reč o punđama ili puštenoj kosi.

The pixie

Viđaćemo kratke frizure sa mnogim varijacijama kada je reč o stilizaciji. Nosiće se podjednako one sa šiškama, bez njih i sa atraktivnim kolorizacijama.

Octopus haircut

Podsećajući na oblik hobotnice ova frizura preti da postane glavni hair trend. Najnovija verzija shag frizure koja je prošle godine bila dominantna.

Do neke naredne teme o kosi,

Vaša Paolla

Izvor fotografija pinterest.com