Inspiracija

Najlepše frizure poznatih u 2022. godini

frizure poznatih u 2023. godini

Osvrćemo se na kratko u godinu za nama i izdvajamo najlepše frizure poznatih u 2022. godini. Mnogo se frizura smenjivalo tokom prethodne godine koje su privlačile pažnju, kada je reč o poznatim ličnostima. Iza nas su velike transformacije kose i atraktivne frizure slavnih 2022. koje nisu ostale neprimećene.

Na osnovu frizure koje smo primetili na slavnim ličnostima 2022. godine, činjenica je da su šiške bile u trendu, dramatične nijanse farbanja kose ali i kratke frizure. Pogledajte neke od najlepših frizura koje su dominirale 2022. godine.

Frizure poznatih u 2022. godini koje su najviše privukle pažnju

frizure poznatih u 2023. godiniZoë Kravtiz

Na jednoj od premijera ponela je frizuru inspirisanu dvadesetim godinama. Kosa je pokupljena u jednostavnu punđu, a šiške su te koje daju poseban pečat celokupnoj stilizaciji.

Halle Berry

Glumica je zadivila sve svojom pixie cut frizurom koju čini i zanimljiva kolorizacija gde je gornji sloj kose u platinastoj, a koren kose u braon nijansi.

Miley Cyrus

Pevačica uvek privlači pažnju svojim frizurama a ova frizura je jedna od najboljih izdanja zbog jednostavne, a efektne stilizacije. Reč je o platinastoj kosi sa bočnim šiškama.

frizure poznatih u 2023. godini

 

Jennifer Lopez

Zaglađena balerina punđa dobija novi oblik od kada ju je Dženifer ponela sa dve ispletene pletenice sa strane. Trend koji je bio popularan tokom 2022.

Megan Fox

Duga bujna kosa sa definisanim talasima i bočnim razdeljkom je frizura koja ne ostavlja nikoga ravnodušnim.

Penélope Cruz

Šik frizura koja se komentarisala nakon festivala u Veneciji. Inspiracija za nju bila je ikona stila Odri Hepbern, a Penelopa ju je ponela sa ovim interesantnim šiškama.

Ciara

Pevačica je napravila osveženje svoje kose sa ovom plastinstom nijansom i frizurom koja podrazumeva moderne šiške i stepenasto šišanje.

Do neke naredne teme o kosi,

Vaša Paolla

Izvor fotografija pinterest.com