Inspiracija

Frizure za zimska venčanja koja su u trendu

frizure za zimska venčanja

Zimska venčanja su izuzetno bajkovita. Bela venčanica savršeno se slaže sa sveže palim snegom, dok kaputi od veštačkog krzna i topli kokteli doprinose šik, prijatnoj atmosferi. Neveste koje odluče da imaju zimsko venčanje imaju sreće kada je u pitanju njihova svadbena frizura — hladnije vreme pomaže da se frizura bude postojana tokom celog dana, tako da možete biti bez brige da će vam se pokvariti.

Svako godišnje doba posebno inspiriše kada su svadbene frizure u pitanju. Danas se osvrćemo na moderne frizure za zimska venčanja koje možete izabrati za vaše venčanje u toku tih meseci.

frizure za zimska venčanjaFrizura za dugu kosu

Za vlasnice duge kose predlažemo opuštene glamurozne talase koje možete upotpuniti atraktivnim aksesoarom.

Frizura za kosu srednje dužine

Predlažemo da kosu stilizujete tako što ćete je pokupiti u moderan šinjon. Frizura će biti atraktivnija ukoliko kosu prethodno uvijete u blage talase.

Frizura za kratku kosu

Kratke frizure poput boba su posebna inspiracija za venčanja. Napravite atraktivne lokne i nećete pogrešiti.

frizure za zimska venčanja

 

Pokupljena kosa

Ključni koraci za ovakav look – talasasta kosa, pletenica koja se završava u punđu i kao poseban pečat jedan opušten pramen koji pada preko lica.

Polu-podignuta kosa

Imate dugu kosu, ali želite da je sklonite sa lica? Za vas je ova frizura koja će odlično pristajati na haljini sa otvorenim leđima.

Jednostavna frizura

Ravna kosa pokupljena u ovu modernu punđu su cirkonima je jedna od jednostavnijih stilizacija za venčanja tokom zimskih meseci.

Frizura sa pletenicom

Ako volite pletenice i želite jednu da ponesete na vaš najlepši dan možete je stilizovati na ovaj način.

Do neke naredne teme o kosi,

Vaša Paolla

Izvor fotografija pinterest.com