Saveti

Tretmani za kosu u našem salonu

najbolji tretmani za kosu

Pored naših standardnih usluga poput šišanja, feniranja, nadogradnje kose i drugih u našem salonu možete uraditi raznovrsne tretmane vrhunskog kvaliteta. Neki od njih su:

najbolji tretmani za kosuInstant Fusio Dose

Fusio Dose je već dugo vremena voljen ritual u našem salonu. Zapravo, toliko je popularan da se, svakog minuta, širom sveta, uradi 19 Fusio Dose rituala. Reč je o personalizovanim ritualima prilagođenim različitim potrebama vaše kose. Fusio Dose je kultni tretman za negu kose brenda Kerastase prilagođen u salonu. Fusio Dose je lansiran još 2011. godine, a podignut je na viši nivo 2022. godine, uz dodatak koncentrisanih aktivnih sastojaka za negu.

Opuštajući ritual

Ovaj popularan ritual koji možete isprobati u našem salonu podrazumeva opuštajuću kupku, negu i teksturisanje, uz nežnu masažu koja je od velike važnosti.

Keratheramique ritual

Vrhunski ritual za transformaciju i oporavljanje kose koja je oštećena. Kerathermique ritual prva je termoaktivna usluga restrukturiranja za održavanje kose koje su oduševile svaku ženu koja ga je probala. Pruža mekoću, sjaj i daje revitalizujući efekat.

Chronologist Caviar ritual

Dizajniran za one koji traže najbolje za svoju kosu, Chronologiste deluje kao čudesni eliksir kako bi pročistio i oživeo beživotnu kosu. Cela Chronologiste linija proizvoda namenjena je revitalizaciji i nezi kose.

Specifique ritual za probleme sa skalpom

Ovaj ritual nudi ciljana rešenja za balansiranje vašeg skalpa kao što su: eliminacija peruti, zaustavlja opadanje kose, umiruje osetljivu kožu glave. Redovnim tretmanima rešite svaki problem vaše kose i skalpa.

Elixir Ultime 24 karata ritual

Da biste iskusili dragocena ulja koja vam nudi ovaj ritual, izvodimo ga u 5 segmenata koristeći Elixir Ultime ulja da bi napravili seriju mešavina prilagođenih vašoj kosi.

Koji tretman iz našeg salona vi najviše volite?

Do neke naredne teme,

Vaša Paolla

Izvor fotografija pinterest.com