Saveti

Prelivi za kosu koji će je osvežiti

Prelivi za kosu

Osveženje izgleda vaše kose najčešće podrazumeva promenu frizure, ali ukoliko biste zadržali postojeću frizuru idealna bi bila promena boje vaše kose. Zamisao je da vam kosa izgleda sjajno, da boja koju koristite bude izuzetno nežne formule, ali i da se postignete savršen izgled?

Prelivi za kosuKakve sve boje postoje?

Permanent (trajna)

Otvara pore vlasi uvlačeći boju duboko u unutrašnji deo strukture vlasi. Njih je preporuka izbegavati za prelive.

Demi-permanent (polutrajna)

Ona deponuje boju u porama, ali ne i u unutrašnjoj strukturi vlasi i potpuno izbledi do šest nedelja.

Semi-permanent (privremena)

Ova farba ostaje samo na površini dlake. Ona osvežava postojeću boju ili da je učini malo tamnijom, a ispira se potpuno do 12 pranja.

Naša preporuka

Prelivi za kosuSavetujemo vam da svoju kosu osvežite tokom ovih meseci prelivima, a imajte na umu da prelivi ne štete vašoj kosi. U našem salonu koristimo za prelive DEMI boje koje su bogate hranljivim sastojcima.

Demi boje za kosu sadrže oksidirajuće i direktne pigmente i minimalnu količinu amonijaka ili MEA. Demi boje za kosu neguju kosu tokom procesa bojenja i obezbeđuju neverovatne rezultate uz fantastičan sjaj. Vremenom, tokom pranja kose, izrastak će biti minimalno vidljiv i vaša kosa neće imati neželjenih toplih tonova. Baš naprotiv, kosa će vam biti zdrava, punija i sjajnija, a boja će biti baš onakva o kakvoj ste maštale.

Treba istaći i hranljivu formulu koju pružaju Demi boje i to da su veoma jednostavne za upotrebu. Demi bojama za kosu osvežite postojeću boju i nećete pogrešiti. Najbolje je koristiti demi boje kako bi se uskladio, produbio ili osvežio ton prirodne boje vaše kose. Boja kose ostaje postojana od četiri do šest nedelja.

Veliki je broj mogućnosti i mešanja boja, a na vama je da izaberete onu idealnu za vas. Pružite svojoj beživotnoj kosi osvežavajuć izgled, a mi smo tu da vam pomognemo da to i ostvarite u našem salonu.

Napominjemo, demi boje su kvalitetne i vašoj kosi će pružiti adekvatnu negu i sjaj.

Preporuka je da se preliv radi na 4-6 nedelja kako bi vam boja uvek bila osvežena.

Do neke naredne teme,

Vaša Paolla

Izvor fotografija pinterest.com