Saveti

Paolla favoriti: Januarski proizvodi za kosu

januarski proizvodi za negu kose

Mnogo se proizvoda nađe na našoj wish listi kako bismo svojoj kosi pružili adekvatnu negu, ali ne ispunjavaju svi svoje zahteve ili ne zadovoljavaju kvalitet. Nije sve što postane viralno na TikTok-i zaista kvalitetno. Ovo je naš najbolji izbor januarskih proizvoda za negu kose koje ćete voleti da koristite i tokom cele godine.

cicaflash nega za kosu blond absolu linijaBlond Absolu Cicaflash nega za kosu

Definitnivno jedan od najboljih regeneratora ili koncidionera za posvetljenu plavu kosu. Ukoliko ste pred novogodišnje praznike posvetljivali svoju kosu ovo je proizvod broj jedan za vas.

Šta to “radi” Cicaflash nega?

  • Duboko vlaži pramenove kose.
  • Trenutačno hrani kosi.
  • Stvara meku kosu.
  • Štiti od kosu od lomljenja.

Ono što dobijate kao konačni rezultat jeste:

  • 10x jača plava kosa
  • 85% više kondicionirana kosa

Za ovakve rezultate preporuka je da Cicaflash negu koristite zajedno sa proizvodima iz Blond Absolu linije i to: Blond Absolu Lumiere kupka, Cicaflash nega i ulje Cicaextreme.

Glavni sastojci Cicaflash nege su: hijaluroska kiselina (jača kosu, sprečavajući buduće lomljenje kose) i runolist (bogat antioksidansima za zaštitu kose od svakodnevnih oštećenja i omekšavanje osetljivih vlakana kose).

chronologiste maska za kosu kerastaseChronologiste maska za kosu

Najluksuznija formula intenzivne maske za kosu. Reč je o revitalizujućoj i hranljivoj maski za kosu. Trenutačno se transformiše uz trajnu hidrataciju, mekoću i daje kosi prelep sjaj. Upravo za ove rezultate preporučuje se korišćenje zajedno sa kupkom za kosu iz iste linije.

Ono što dobijate kao konačni rezultat jeste:

• Dugotrajno hidrirana kosa
• Kosa dobija svoju transformaciju
• Kosi je pružen sjaj i neophodna nega

Chronologiste maska za kosu sa visokom koncentracijom aktivnih sastojaka intenzivno neguje beživotnu kosu. Formula jača i revitalizuje kosu i skalp. Kosa je lagana bez osećaja otežavanja, revitalizirana i mekana na dodir.

Ključni sastojci: hijaluronska kiselina koja vlaži i hidrira skalp i vlasi, daje volumen vlasima za potpunije rezultate; abyssine  koji snažuje i revitalizira vlasi, pružajući besprekoran finiš; vitamin E poznat po svom antioksidativnom svojstvu, pomaže u zaštiti kose od spoljnih uticaja.

Ova maska je jedan od najprodavanijih koju proizvodi francuski brend Kerastase.

Da li ste već probali ove proizvode i koji su vaši favoriti ovog meseca?

Do neke naredne teme,

Vaša Paolla