Saveti

Najbolje kratke frizure za stilizovanje

najbolje kratke frizure

Danas nas posebno inspirišu kratke frizure i njihova stilizacija. Izdvojili smo nekoliko fotografija kratkih frizura koje su nam posebno interestantne, pa krenimo redom…

Najbolje kratke frizure: bob, plava i pramenovi, trend 90-ih

najbolje kratke frizurePrvi primer kratke frizure jeste prva fotografija gde možete videti kako da stilizujete bob frizuru na jednostavni i elegantan način. Talasi u kosi i bočni razdeljak se odlično upotpunjuju.

Kratke frizure su naročito primećene i atraktivne ukoliko se odlučite da kosu ofarbate u plavo ili pak posvetlite kosu pramenovima. Izbor kolorizacije je na vama.

Ukoliko volite stilizaciju kose koja je bila popularna tokom devedesetih godina ovo je frizura za vas. Frizura koja će se stalno vraćati među hair trendove.

Najbolje kratke frizure: bočni razdeljak, francuski šik, elegancija, šiške

najbolje kratke frizure Dominantna kratka frizura izgleda upravo ovako kao na slici levo. Bočni razdeljak daće na volumenu pri korenu kose, dok je wet look posebno atraktivan.

Klasični francuski šik – kratko i jasno. Kosa dužine do brade i ravne šiške su odlične za dame koje imaju prirodno ravnu kosu. Ukoliko ste jedna od njih, ovo je frizura za vas.

Glumica Šarliz Teron nam pokazuje da kratak bob može biti elegantan čak i kada je vezan u mali rep. Jednostavno, a efektno.

Ovo je tipična savršena dužina kose koja je pogodna za sve vrste stilizacija i frizura. Možemo reći da je ova dužina granica između kratke i duge kose. Ako ste ljubitelj šiški, možete i njih skratiti.

Do neke naredne teme o kosi,

Vaša Paolla

Izvor fotografija pinterest.com