Biti kuma na venčanju znači da uživate u najlepšem danu svoje drage prijateljice. Evo nekoliko ideja za stilizovanje vaše kose koje su u trendu ove sezone.

Relaxed Curly Fringe

Kosa podignuta u visoku punđu i pramenovi kose koji padaju preko lica, a koji su talasasti. Jednostavno savršena frizura.

Sleek Straight

Podelite kosu na srednji razdeljak i stilizujte je tako da bude savršeno ravna. Bez obzira koje je godišnje doba u pitanju, sa ovom frizurom nema greške.

Wet Braid

Volimo pletenice, naročito kada se nose na venčanjima. Ispletite željenu pletenicu, nanesite gel na kosu kako biste ispratili trend „mokrog“ izgleda.

Glamorous Long Hair

Duga bujna kosa je nekada dovoljna da privučete pažnju. Upotpuniće svaku vašu svečanu odevnu kombinaciju na pravi način.

Go-to Updo

Ova šik i svečana frizura bez ikakvih dodatnih detalja u kosi je odličan izbor za bilo koju svečanu posebnu priliku. Dobro je poznato da kosa podeljena na srednji razdeljak daje poseban pečat frizurama, a ovo je jedna od onih koja je naš favorit.

Ride the Wave

Talasi su uvek u fokusu tokom letnjih meseci, a naročito je popularan trend „beach waves“ koji je i naš predlog za kume. Međutim, i kada nisu letnji meseci u toku ova frizura učiniće da prizovemo malo letnje temperature.

Do neke naredne teme o kosi,

Vaša Paolla

Izvor fotografija pinterest.com