Saveti

Najbolje frizure za tanku kosu

frizure za tanku kosu

Drage dame, ako je vaša kosa tanka, predstavlja vam pravi problem prilikom stilizacije, i često deluje kao da ništa sa njom ne možete da uradite – ne očajavajte, mi imamo super predlog i rešenje. Tanka kosa ne mora biti problem prilikom stilizacije. Postoji dosta varijanti stilizovanja kose koje vam se mogu dopasti i dovesti vaš izgled do savršenstva. U nastavku delimo sa vama neke od najboljih frizura za vašu kosu:

frizure za tanku kosuStepenasti bob 

Ko još može da mu odoli? Mi svakako ne! Ova klasična frizura izgleda savršeno na svim ženama koje imaju tanku kosu. Stepenast bob ne predstavlja samo trend, jer perfektno stoji svakom obliku lica. U dogovoru sa vašim frizerom možete napraviti male korekcije u odnosu na naš predlog sa slike. Zahvaljujući ovoj frizuri dobijate kosu punu volumena. Na vama je samo da odaberete način feniranja i po želji vid kolorizacije. Pramenovi i balayage vole ovaj oblik!

Razbarušeni bob 

Jedan od omiljenih vidova stilizacije čak i poznatim ličnostima. Uvek u trendu i perfektan izbor uz bilo koju odevnu kombinaciju. Savet plus: Volumen ćete postići ako napravite talase, kovrdže ili kosu jednostavno razbarušite.

frizure za tanku kosuPune šiške + rep sa loknama ili stepenasta ravna frizura

Želite volumen – odaberite šiške! Neka pokrivaju celo čelo, ošišane stepenasto delovaće punije. Možda nismo sve tako hrabre kada je reč o skraćivanju šiški, ali činjenica je da kosu čine bujnijom.  Glumice koje često nose upravo ovakve frizure su Olivija Vajld i Ema Stoun, i priznaćete – odlično im stoji. Pune šiške savršeno idu uz talase ili ravnu kosu.

Pletenica u punđi

Punđe su predivne i pravi odraz elegancije i stila. U kombinaciji sa pletenicom predstavljaju odličan izbor za tanku kosu. Ovaj vid stilizacije kose je veoma elegantan tako da se preporučuje za svečane varijante.  Čak i malo opušteniji vid stilizacije izgleda božanstveno.

Pixie frizura

Za sve ljutitelje kratke kose idealan predlog je pixie frizura. Nova kratka frizura daće svež izgled vašem licu. Verovali ili ne stilizacija i nijansiranje su ovde ključni kako bi tanku kosu učinili bujnijom. Jedna od onih koja ju je savršeno nosila je i glumica En Hatavej.

Čekamo vas u našem salonu! Zakažite svoj termin i zablistajte! Klik na ovaj link za više informacija o našim uslugama.

Izvor fotografija: The Right Hairstyle