Saveti

Najbolje frizure za lice u obliku dijamanta

frizure za lice u obliku dijamanta

Iako je svačiji oblik lica jedinstven smatra se da je jedna od najneobičnijih silueta lica upravo lice u obliku dijamanta. Karakteristike lica u obliku dijamanta su mala šiljasta brada, široke jagodice i linija kose koja se nalazi na vrhu uskog čela.

Za referencu kakve frizure su pogodne za taj oblik lica stručnjaci savetuju da pogledate poznate ličnosti poput Megan Foks, Hali Beri i Ane Kendrik kakve stilizacije one nose, i nema greške. Ukoliko je vaš oblik lica u obliku dijamanta vama najviše pristaju frizure sa volumenom, kosa sklonjena iza ušiju i stepenaste frizure sa izvijenim krajevima.

Ovo su najbolje frizure za lice u obliku dijamanta

frizure za lice u obliku dijamantaBob / lob / konjski rep

U idealne frizure spadaju i šik bob frizura sa šiškama prebačenim na stranu. Ova kratka frizura uokviruje lice i odvlači pažnju od oštrih crta lica.

Razbarušena lob frizura sa takozvanim „zavesa“ šiškama poput devojke iz Pariza je dobar izbor takođe. Upravo sa ovim šiškama postiže se neophodan balans.

Kada je reč o frizurama koje otkrivaju lice tu je konjski rep i kosa bogata volumenom.

Jednostavna frizura, a efektna naročito sa volumenom na temenu.

frizure za lice u obliku dijamantaRetro stilizacija / blagi talasi / bočni razdeljak

Ako volite retro frizure onda jedna poput ove koju nosi Skarlet Johanson je pun pogodak. Kratka kosa izgleda fantastično na licima oblika dijamant, a ni ova bob frizura Skarlet nije izuzetak.

Ukoliko ste više za dužu kosu onda ona koja je sjajna i definisana blagim talasima je za vas. Samo ne zaboravite da napravite bočni razdeljak jer je on neophodan za postizanje savršenog stilizovanja.

 

Do neke naredne teme o kosi,

Vaša Paolla

Izvor fotografija pinterest.com