Saveti

Najbolji proizvodi za kosu 2021. godine

najbolji proizvodi za negu kose

U toku 2021. godine preko naše online prodavnice iskazali sve veliko interesovanje za proizvode francuskog brenda za negu kose Kerastase. Izdvojili smo deset proizvoda koji su ujedno i obeležili ovu godinu.

proizvodi za negu kose kerastase10. Curl Manifesto gel

Razlozi zašto volite ovaj gel: definiše kovrdže i talase u kosi, dubinski pruža ishranu kosi, a ona je mekša na dodir.

9. Discipline Fluidissime sprej za kosu

Razlozi zašto volite ovaj sprej: on kontroliše nemirne vlasi koje često umeju da budu neukrotive, kosa postaje zaglađena i odlično stilizovana, a ujedno ovaj sprej i smanjuje potrebno vreme koje vam odlazi na feniranje kose. 

8. Specifique glina za masan skalp

Razlozi zašto volite ovu glinu: ona je odlično rešenje ukoliko imate masan skalp jer pomaže u balansu nivoa sebuma, čini da je kosa podignuta iz korena što utiče i na to da kosa izgleda bujnije, a osećaj koji pruža na skalpu je čista svežina.

7. Nutritive Magistral krema za kosu

Razlozi zašto volite ovu kremu: ona intenzivno hrani kosu, neguje suvu i veoma suvu kosu, a kosa je celom dužinom meka poput pliša. 

6. Blond Absolu Cicaplasme

Zašto volite ovaj proizvod: Cicaplasme pruža kosi neophodnu intenzivnu negu, ona postaje jača a ujedno i obnovljena, a što je jako bitno štiti kosu od spoljašnjih uticaja koji utiču negativno na nju.

proizvodi za negu kose kerastase5.  Genesis Défense Thermique fluid za kosu

Zašto volite ovaj fluid: zahvaljujući njemu kosa postaje jača manje se lomi i opada, a ujedno štiti kosu od toplote do 220°C.

4. Resistance Extentioniste serum za kosu

Zašto volite ovaj serum: on jača vlasi od korena do vrha, pogodan je za osobe sa osetljivim skalpom, a favorit je zato što je bogat aktivnim sastojcima i nutrijentima koji su neophodni da kosa izgleda zdravo i negovano.

3. Densifique kupka za tanku kosu

Zašto volite ovu kupku: daje kosi efekat punoće, obogaćena je stemoksidinom i zahvaljujući njoj kosa dobija bolju teksturu. 

2. Nutritive Elixir Ultime ulje za kosu

Zašto volite ovo ulje: odgovara svim tipovima kose, ulepšava kosu i pruža kosi dodatni sjaj što je za lep izgled kose od velike važnosti. 

1. Chronologiste maska za kosu

Zašto volite ovu masku: ona je ujedno jedna od glavnih favorita kada su Kerastase proizvodi u pitanju. Ova maska potpuno revitalizuje kosu i bogate je teksture, a kosi pruža luksuznu negu. 

Koji su vaši omiljeni Kerastase proizvodi?

Do neke naredne teme,

Vaša Paolla

Izvor fotografija pinterest.com