Inspiracija

Svadbene frizure za svaki tip kose

frizure za svaki tip kose

Za mnoge mlade pronalaženje prave frizure počinje upravo sa pronalaženjem idealne venčanice i savršenom šminkom za dan venčanja.

Svadbene frizure za tanku kosu

fizure za svaki tip koseDOUGHNUT BUN – Za elegantan izgled ova frizura je pun pogodak. Ovakva punđa čini da vam kosa izgleda bujnije nego što zaista jeste. Uz posvetljene pramenove efekat je još jači. 

SWEET BRAID – Predlažemo da za ovu pletenicu uradite nadogradnju kose, a onda i vi možete uživati u ispletenoj dugoj kosi ukrašenom cvetnim detaljima. Ukrasite kosu svojim omiljenim cvećem. 

FRONT BRAIDED UPDO – Ovakav način stilizacije kose daje kosi puniji izgled. Rezultat je fantanstičan, a ukoliko ste vične u pravljenju pletenica ovo je izbor za vas.

Svadbene frizure za dugu kosu

fizure za svaki tip koseBRUSHED-OUT WAVES – Holivudski glamur na dan venčanja je nešto o čemu dosta devojaka sanja. Klasičan, a u isto vreme neodoljiv način stilizovanja kose, naročito duge.

HALF-UP WITH FLOWERS – Ova frizura je na listi najtraženijih za prilike poput venčanja. Savršena frizura koja ne zahteva previše popravki. Po želji izaberite ravnu ili kosu definisanu talasima. Ova frizura je predlog za letnja venčanja. 

LOOSE BRAID – Opuštena boho pletenica na dugoj kosi izgleda veoma romantično. Predlažemo da izvučete po koji kraći pramen sa strane kojim ćete uokviriti lice.

Svadbene frizure za kratku kosu

fizure za svaki tip koseSWEPT-BACK – Kratka kosa može izgledati veoma elegantno, posebno sa ovim načinom stilizacije. Veoma jednostavna frizura koju i same možete napraviti. Uz omiljeni detalj u vidu akesesoara ili šnale upotpunite svadbeni izgled. 

DEEP SIDE PART WITH WAVES – Ako imate kratku bob frizuru ova frizura je super šik predlog za vas. Izaberite ukosnicu koja će se uklopiti sa vašom venčanicom i nećete pogrešiti. Možete se poigrati i sa posvetljenim pramenovima.

FINGER WAVES – Ženstvena frizura za one dame koje imaju pixie cut. Poigrajte se slobodno dok pravite ovu frizuru i definišite talase po želji. Sa ovom frizurom možete poneti i dugačak veo.

Do neke naredne teme o kosi,

Vaša Paolla

Izvor fotografija pinterest.com