Za mnoge mlade pronalaženje prave frizure počinje upravo sa pronalaženjem idealne venčanice i savršenom šminkom za dan venčanja.

Svadbene frizure za tanku kosu

DOUGHNUT BUN – Za elegantan izgled ova frizura je pun pogodak. Ovakva punđa čini da vam kosa izgleda bujnije nego što zaista jeste. 

SWEET BRAID – Predlažemo da za ovu pletenicu uradite nadogradnju kose, a onda i vi možete uživati u ispletenoj dugoj kosi ukrašenom cvetnim detaljima.

FRONT BRAIDED UPDO – Ovakav način stilizacije kose daje kosi puniji izgled. Rezultat je fantanstičan, a ukoliko ste vične u pravljenju pletenica ovo je izbor za vas.

Svadbene frizure za dugu kosu

BRUSHED-OUT WAVES – Holivudski glamur na dan venčanja je nešto o čemu dosta devojaka sanja. Klasičan, a tako neodoljiv način stilizovanja kose, naročito duge.

HALF-UP WITH FLOWERS – Ova frizura je na listi najtraženijih za prilike poput venčanja. Savršena frizura koja ne zahteva previše popravki. Po želji izaberite ravnu ili kosu definisanu talasima.

LOOSE BRAID – Opuštena boho pletenica na dugoj kosi izgleda veoma romantično. Predlažemo da izvučete po koji kraći pramen kojim ćete uokviriti lice.

Svadbene frizure za kratku kosu

SWEPT-BACK – Kratka kosa može izgledati veoma elegantno, posebno sa ovim načinom stilizacije. Veoma jednostavna frizura koju i same možete napraviti.

DEEP SIDE PART WITH WAVES – Ako imate kratku bob frizuru ova frizura je super šik predlog za vas. Izaberite ukosnicu koja će se uklopiti sa vašom venčanicom i nećete pogrešiti.

FINGER WAVES – Ženstvena frizura za one dame koje imaju pixie cut. Poigrajte se slobodno dok pravite ovu frizuru i definišite talase po želji.

Do neke naredne teme o kosi,

Vaša Paolla

Izvor fotografija pinterest.com